Ужгородська влада починає роботу з підняття тарифів на комунальні послуги

22
3

З огляду на те, що держава безапеляційно піднімає вартість на компослуги, міська влада починає обговорення нових тарифів, повідомляє Віктор Погорєлов.

«Тарифи на електроенергію скоро зростуть на 40%, на газ  - на 280%. Я прошу громаду міста зрозуміти, що це не залежить від нас.
Це рішення є досить особливим і визначним, тому, скоріш за все, його прийматиме сесія.

Депутати відповідають перед громадою тих районів, які їх обрали. А тарифи повинні розраховуватись на різні будинки по різному, наприклад, у нових будинках не треба ремонтів робити тощо. Тому нехай міські обранці дивляться, працюють з ЖРЕРами по цих питаннях.

Також, на наступній сесії міськради ми звернемось до Кабміну щодо індексації вартості ком послуг щодо рівня інфляції для працівників бюджетної сфери: медиків, вчителів тощо», - каже мер міста Ужгород.

Мукачево.net

Коментарі

У
Ужгородка

А я скажу при чем мер он давит на предпринимателей, хочу дам документы для роботы, а хочу отниму. Он должен всячески помогать, а он делит бизнес на угодный и неугодный. А если обращаешься за помощью тебя футболят как-будто ты милостыню просишь, а не просто хочешь нормально работать.

0
000

При чем тут мер? Он только исполнитель. А правила диктуются выше. Вот кому действительно на*рать на всех, так это нашим правителям. Только за себя и свои карманы переживают. А то, что люди без работы останутся и уже не живут, а только выживают, так это их меньше всего волнует.

У
Ужгородка

Мер робить все, щоб бізнес в Ужгороді чим скоріше закрився, не розумію ми стільки боролися, щоб нас сьогодні просто знищували? Як це змінити? Коли влада буде йти на зустріч підприємцям? Якщо я закриюсь то люди залишаться на вулиці, кому від цього добре? Пару чоловік наживаються, а інші нехай здихають з голоду?

Читайте також