Ужгородське молодіжне братство відсвяткувало 5-річчя

17
0

З благословення високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського, 13 травня відбулось святкування 5-річчя Ужгородського молодіжного братства імені преподобного Алексія Карпаторуського.

 

Програма святкування розпочалась зустріччю правлячого архієрея, голів та молоді єпархіальних братств на місці будівництва храму Святителя Іоанна, архієпископа Шанхайського і Сан-Франциського, де діє організація. Після молебню відбулось освячення наріжного камню під будівництво Молодіжного Центру. 
 
Урочиста частина пройшла в конференц-залі "Гостинного дому". Після лекції архієпископа Феодора про важливість дисципліни у житті Християнина, голова братства протоієрей Віктор Палош, протоієрей Володимир Гуй та Олександр Онисько пригадали історію організації та вказали на плоди, які вона дала (зокрема про значну кількість шлюбів братчиків та людей з братства, що поступили в семінарію чи прийняли сан). Після показу слайд-шоу з життя братства відбулась святкова вечеря на природі та неформальне спілкування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також