Ужгородське віче вирішило розпочати збір підписів за перевибори

4
4

Про це повідомляє кореспондент Мukachevo.net з місця події.

Як повідомляється, присутні вирішили почати збір підписів ужгородців за чесні перевибори.

Збір почнеться від завтра. На Театральній площі буде розміщена спеціальна палатка.

Нагадаємо, саме зараз на площі в Ужгороді проходить народне віче за перевибори.

Мukachevo.net

Коментарі

В
Виборець

Но збiр пiдпiсiв ще один спосiб як одним потратити, а другим заробити. Йдiть бiгати нiкому ваш цирк не треба, бо якщо люди би сомнiвалися або їм був дорогий який кандидат, то 100% вулицi були би повнi, а прийшло по факту 50 посравших вибори, з яких половина учасники цих виборiв, а друга половина кандидатськi титушки.

Ю
юлій

до віче не дотягує так тисяч 5-10. А факт є фактом - уйма наших "громадян" продалися за 300-500грн. Але де наша міліція? Шпіцлики, якими кишать ганделики та ресторани? Міліція нам дає концерти, замість того, що б хоч пару таких порушників законів показати нам на "Хрущов тийр". Ужгородці мають такого мера, якого хочуть. Крапка. Можна підробити 100, тисячу, десять тисяч голосів. Але не усі. Якби ужгородці одноголосно вибрали собі одного кандидата - то він би і був. А так - половина проспала, третина узяла Шевченка, ще табор підійшов і маємо результат. НЕЧЕГО НА ЗЕРКАЛО ПЕНЯТЬ, КОЛИ РОЖА КРИВА.

Ш
Шутє

Майдаун - то-то є діагноз. Кібы вшиткых майданутых запхати у береговськый коргаз, нигда шуга не было бы войны та сього бардака за америцькі гроші. Демократія, бля...

П
Правда

Шановна редакціє! Ну, хоч ви не нівелюйте світле поняття "народне віче", застосовуючи його до збіговиська ображених неробів.

Читайте також