Ужгородське «Закарпаття» у Криму розпочало підготовку

16
0

до нового сезону

27 червня, у Севастополі розпочав підготовку до сезону 2009/2010 року в українській прем’єр-лізі переможець першолігового турніру минулого чемпіонату ужгородське «Зкарпаття». Про це кореспонденту ЗІКу повідомив капітан команди Олександр Чижевський. 



Капітан «Закарпаття» розповів, що по приїзду в Крим віце-президент ФК «Закарпаття» (Ужгород) Олег Мукомел найперше представив гравцям нового головного тренера команди Ігоря Гамулу і сказав при цьому, що нашим головним завданням на сезон є закріпитися у премєр-лізі, аби в майбутньому поступово підніматися в українському рейтингу найсильніших клубів країни. 



Також Олександр Чижевський поділився і особистими планами на новий чемпіонат: «Сподіваюся, що в цьому сезоні мені вдасть зіграти 400-ий матч у вищому дивізіоні чемпіонату України. Але для цього потрібно добре підготуватися, аби мати місце в основному складі. Ну й звісно необхідною умовою є здоров’я. Вірю, що обійдеться без травм.». 



Наразі в активі Чижевського 389 матчів у вищій лізі чемпіонату України. Тож у нього є чудовий шанс стати першим футболістом в Україні, хто досягне показника в 400 поєдинків.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також