Ужгородські активісти кажуть, що на них міліція не тисне

8
2

Як писало Мукачево.net очільник ГЛК Віталій Лазаренко повідомляв, що закарпатська міліція відкрила проти мітингувальників кримінальні справи.

Саме через це відбулася зустріч керівника УМВС області полковника Сергія Шаранича та його першого заступника Сергія Росои з активістами для з′ясування причин виникнення таких претензій до роботи міліції Закарпаття.

За словами пана Василя Маняка, ні його «побратимів» до міліції не викликали з приводу їхньої діяльності. Жодних претензій до роботи закарпатської міліції вони не мають, а чутки про нібито їхнє переслідування з боку міліції є не більше ніж чутки. Щодо погроз в свій бік активісти Майдану Ужгорода заяв до ОВС не написали.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

МХ
мені хреново

Пан василь маньяк ныколы паном не був ы не буде,а його побратими-бандити,якы хочуть командуваты-тоже не будуть.Як я думаю тоже не мають командувати тоты милицишты,што им гузыцю цилують.Тоти козлы вже давно малы сыдиты.А вас мэнтив як треба було гнати ,так ы тепер треба-бо вы ныхрена не робите, а лиш гузицю цылюэте якомусь сектору.

Читайте також