Ужгородські активісти ринули в Закарпатську ОДА з криками "Москаляку на гілляку!" (ФОТО)

16
8

Збори під Закарпатською обласною міліцією переросли у скандал. Більше ста людей, які прийшли спілкуватись з Князєвим передислоковуються під Закарпатську ОДА.

Як повідомляє кореспондент Мukachevo.net з місця події, люди йдуть з криками "Ганьба!". Всі хочуть поспілкуватись з Генадієм Москалем. Активісти хочуть почути відповідь Москаля про ситуацію яка склалася в Ужгороді.

Люди почали підніматися до кабінету Москаля, міліція не агресивно, але намагалася стримати натовп, їй це не вдалося.

Мukachevo.net

 

Коментарі

У
ужгород

банда аферистів від сімї балогів ходить підбурюе мирних людей,бо віктор не мае більшості у облраді, ганьба вам вікторе івановичу,,а обіщалисьте справидливі і чесні вибори,

ДМ
Дюсі мєстний

Шо за стадо баранів ходють по варошу? До чого туй Москаль? Мені він до одного міста, мова не за нього. Але якщо ці горлопани шумлять про всякі злочини, то чого до мусорів не йдуть, до прокурорів, чекістів? Вони валять до Москаля й вимагають, щоб він йшов геть. Тупі ви куриці. Вас лохів розводять кожного дня, й вашими тереблячками бо зна хто свої справи хоче уладити. Якого хера тоді не йшлі на вибори й не сокотили оті дільниці? Чого дозволяли гроші роздавати? Чи без Москаля буде вам в цій бандюганській області жити краще? Нараз вам мера дадуть такого, що Ужгород стане похож на місто, а не на будар? Працювати треба й шугати ваших мерів кожного дня, а не зараз Москаля жерти. Блять вас дестки років обворовують від Ратушняка до Погарєлова, місто спотворили, і ви мовчите як риби. Вас поважати не має за що, тому що ви жодного разу жожному меру чі депутату в рило не дали. А зараз вам дозволили побрехати. Зп що вас поважати??? Вас треба було з ОДА укинути як псів.

З
ЗрадущаЗрада

похоже Москаль, Солідарність і Порох обеднались из ригіоналами в Закарпатті, Дніпрі, Харкові, Одесі аби узурупувати владу та наставити послушних псів-ригіоналів. Не дивно шо ЦВК, МВС і Порох не бачили ніде порушень, поки люди не вказали в Павлограді, Ужгороді, Одесі. Не буває бившего рига. Ковач вже раз скупив ужгородців як худобу, Андріїв навчився, подвищив ціну і скупив ще більше. Тепер Ратушнякам і Качурам треба навчитись і через 5 років подняти таксу, бо ужгородці за дешево вже не продадуться.

НП
но позерай

багато хто вважає шо це конвульсії після прольоту на виборах в які вкладено величезні гроші. при чому тут Москаль взагалі? хотять його зняти а повод любий найшли. губернатора призначають а не вибирають закарпатці а тим більше 20 ужгородців.

А
абсурд

Коли пєця порох присвоював завання генералів армії Муженко і Полтораку - вбивцям тисяч патріотів в Іловайску і Дебальцево ці активіісти єдиною командою преза йшли на вибори. А як попролітали - то майдан. Козли!

М
Могадiшо

Юрови вибори не сподобалися бо вiн або його претендент пролетiли. Вибори як вибори, вибiр зроблений, чого галасувати. Чи хтось грошей вам пiдкинув на на безпорядки? а привiд все знайдеться щоб освоїти еНу сумму.

Ч
чукча-пейсатель

А ты юра-жыдожополиз иди и скачи, продавай Отчизну за говнофантики. Другого и так не знаеш, шлюха жыдов.

Ю
Юра

Хоча б комусь не байдуже, за кого голосувати і що з твоїми голосами роблять. Молодь знов бере долю краю в свої руки, за винятком деяких мешканців гуртожиктів УжНУ які продали свій край за 500 грн. Хочеш танюцвати на могилі майданівців і солдат, їдь в Донецьк, в Ужгороді ригів і рекетирів не буде.

Читайте також