Ужгородські активісти виїхали шукати обласного прокурора (ФОТО)

6
8

Ще вчора активісти його просили виїхати з міста, а до того відпустили під чесне слово не займатися роботою прокуратури.

Тим не менше сьогодні пан Корбань зібрав нараду, де за інформацією активістів йшлося про покарання їх дій та відкриття кримінальних справ на активістів. Саме тому люди рушили до обласної прокуратури, де прокурора не виявилося, отож було вирішено поїхати до нього додому.

Наразі активісти намагаються дізнатися адресу пана Корбаня.

Коментарі

Й
Йовшко

На Корзо жиє сука три авто вже пушли на Хрьков

А
активістам

попозирайте чи повиганав свої ягуари з гаражу прокуратури обласної

O
O

А рижий де

СУ
Слава Україні!

Сього тоже прияжіть до "ганебного стовпа"

ГС
Гражданин СССР

И тебе посадют, и тебе посадют. Жди стука у двери

Ф
Федір

ужасные факты революции в Укарине http://www.youtube.com/watch?v=8zi1oyftb7A http://youtu.be/2yg1rXMSjFk В Україні не революція а воєнна інтервенція США і Германії, на київських вулицях є не тільки мирні демонстранти але і боєвики, і дальше буде відбуватися геноцид українського руськомовного населення - уже і відбувається.

,
,jnhbyuyb

ПОДВИЧ МИКОЛА командир поста ДАІ ЛАЗЕЩИНА (Закарпаття) в даний час від підлеглих збирає по 400 гривень за зміну, відбиває за посаду за яку заплатив 25000 доларів дибіл дурний совісті не має і спонсорував на АНТИМАЙДАН ТІТУШОК він може росказати про грошову схему ДАІ він боягуз і сикло РЕГІОНАЛОВСЬКЕ БИДЛО

Р
Рахівський

Терміново при змінах треба зачистити та закрити в казимати працівників карного розшуку УВД убозу ужгородського міськвідділу та райвідділу, які кришували кримінальні угруповання по зачистці домів та квартир Ужгородщини діливши з ними гонорари.Скоти лешко кувик, кириканич, улинець, стефанишин зять гол. апел. суду корупціонера крегула, який разом із варцабою буковчаником немешом россохою замяли пограбування жителя Ужгородського району на 40 000 доларів працівниками карного розшуку яких затримали при поділі гонорару із злочинцями у Франкківську київські убозівці.Категорично не можна запускати в домівки працівників карного розшуку тому, що вас через декілька днів пограбують. Нехай скоти здохнуть і знають що люди їм не пробачать. Закарпаття повинно знати скотів у погонах. Слава героям які загинули на майдані!!!!!!!!!!

Читайте також