Ужгородські англійці вчили другу рідну мову

4
0

З 15 по 19 серпня Закарпатський інститут післядипломної педагогічної освіти та Корпус Миру (США) в Україні на базі лінгвістичної гімназії м. Ужгорода вперше на Закарпатті провели цільові курси «Лінгвістична школа» для вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів області.

Для роботи у школі до міста над Ужем приїхало 17 волонтерів Корпусу Миру – учасників програми TEFL (навчання англійської мови як іноземної), які працюють вчителями та викладачами у школах, коледжах та університетах України.

У програмі школи заняття з методики викладання англійської мови, граматики, використання ІКТ на уроках іноземної мови, літератури та культури США...

Щоденні спілкування з носіями мови, робота в групах, бесіди за круглим столом, використання інтерактивних та проектних технологій на заняттях сприятимуть підвищенню рівня професійної майстерності вчителів англійської мови, що у свою чергу забезпечить якісніший рівень викладання англійської мови у школі, а, відповідно, і ріст навчальних досягнень учнів з предмета.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також