Ужгородські баскетболісти взяли золото і срібло у Словаччині

10
0

Ужгородські баскетболісти привезли золото і срібло з відкритого чемпіонату Словацькоі республіки з баскетболу серед ветеранських команд.

Ужгородці змагалися в двох категоріях в турнірі, який зібрав більше тридцяти команд з Словаччини, Польщі, Чехії, України , Литви та Росії.

В першій категорії "янг бойз", це вікова категорія чоловіків до 35 років, ужгородці мінімально програли господарям турніру м. Пряшів.

А в другій чоловічій категорії +40, ужгородці спочатку легко обіграли суперників з рахунком 60-45, у надскладній півфінальній грі вирвали перемогу у команди з м. Каунаса ( Литва ) 50-42, і нарешті в фіналі  зустрілися з польською командою з м. Тарнов. Хлопці вийшли на гру дуже сконцентровані, з великим бажанням перемогти і це дало результат: рахунок в фіналі після першої чверті був 25-1, після чого наші хлопці дозволили собі трішки розслабитись, та все одно довели гру до впевненоі перемоги 79-42.

Це вже в четвертий раз команди з Ужгорода беруть участь у цьому щорічному Чемпіонаті , але золоті нагороди привозять вперше.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також