Ужгородські баскетболісти здобули дві перемоги у Камянець-Подільскому

15
0

23-24 лютого баскетболісти БК "Ужгород - УжНУ" в місті Камянець-Подільський зустрічались з місцевою командою "Ді-Ді-Бао".

Інтриги цій зустрічі додавало турнірне становище в групі - обидві команди з однаковою кількістю очок знаходились на 2 сходинці турнірної таблиці. Тож боротьба обіцяла бути запеклою!

Перша гра пройшла по сценарію матчів цих команд в Ужгороді. В першій половині команди раз за разом обмінювались точними влучаннями, не відпускаючи одна одну у великий очковий відрив. На перерву команди пішли за шестиочковою перевагою ужгородців. В другій половині наші баскетболісти завдяки злагодженим діям в нападі та чіткій грі в захисті тільки нарощували свою перевагу, і в результаті отримали досить переконливу і дуже важливу перемогу.

БК "Ді-ді-Бао" - БК "Ужгород - Ужну": 68-83 (19-20, 18-23,17-20,14-20).

БК "Ужгород - УжНУ": Костенко К. - 25 очок + 11 підборів, Шкондя Ю. - 18+5 передач, Сажиєнко В. - 12, Івfнина А., Здирка М. - по 11 очок та 4 підбирання, Лозицький В. - 6.

В другій зустрічі рівної гри не вийшло. А все завдяки ужгородським баскетболістам, які своєю грою просто не залишили господарям майданчика жодного шансу на успіх в цьому протистоянні. З перших секунд зустрічі гості почали проводити стрімкі та комбінаційні атаки, з якими баскетболісти з хмельниччини ніяк не могли впоратись. Вже до великої перерви гравці БК "Ужгород - УжНУ" оформили дуже комфортний відрив у 20 очок. В третій чверті гри господарі намагалися переломити хід поєдинку, але все, на що вони спромоглися - програти четверть з мінімальною різницею. В 4 чверті ужгородці впевнено збільшили свій очковий відрив, отримавши перемогу з розгромним рахунком.

БК "Ді-ді-Бао" - БК "Ужгород - Ужну":  71 - 99 (19-28, 10-21, 23-24, 19-26).

БК "Ужгород - Ужну":  Костенко К. - 26 очок, Здирка М., Сажиєнко В. - по 24, Іванина А.-10,  Шкондя Ю. - 7, Лозицький В. - 5, Плешаков В. - 4, Бенедик - 2.

Після цих перемог ужгородські баскетболісти впевнено посідають другу сходинку у своїй підгрупі. У наступному турі, який відбудеться 9-10 березня, БК "Ужгород - УжНУ" на виїзді зустрічатиметься з командою Дрогобича.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також