Ужгородські депутати посварились за 115 тисяч гривень

10
0

Вже 15 хвилин депутати сваряться через 115 тисяч гривень на сесії Ужгородської міської ради.

Їх за порядком денним сесії пропонувалося виділити на фінансування 21-го каналу (місцевий тб-канал з найменшою аудиторією). 

Декілька депутатів намагалися переконати інших, що нерозумно витрачати такі кошти на фінансування приватного каналу і таким чином платити за рекламу міської ради, у той час коли успіхів, рекламувати які слід, вона не здобула. Натомість, депутати пропонували витратити ці гроші на фінансування медицини та інші нагальні для міста проблеми.

Їм протистояли заступникк міського голови Ю.Бєляков та секретар ради Світлана Король. Вони доводили, що всі нагальні статті міста фінансують "згідно плану і регламенту бюджету", а ці кошти потрібно дати 21-му каналу, оскільки муніципальна газета "Ужгород", у якій нещодавно змінився головний редактор, начебто недостатньо охоплює аудиторію ужгородців та інформує їх про роботу міської влади. Одним з пунктів порядку денного було також виділити 40 тисяч телеканалу Тиса.

Міський голова наполягав, що він є завжди відкритим до співпраці та висвітлення роботи міської ради Ужгорода. Однак, під час голосування ці рішення набрали тільки 30 голосів і вони не були прийняті. Частина залу зустріла це оплесками. Для прийняття рішення потрібно щонайменше 31 голос «ЗА». Отож, закарпатські телеканали не отримали грошей від міської ради.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також