Ужгородські депутати-регіонали бойкотували євроінтеграційне звернення до Януковича

10
7

Сьогодні, 15 листопада, відбулося чергове засідання сесії Ужгородської районної ради.

Депутати від партії "Батьківщина" висунули на розгляд ради документ-звернення до  Президента України Віктора Януковича на підтримку євроінтеграційного курсу України, що надзвичайно важливо в світлі останніїх подій, адже в кінці листопада у Вільнюсі відбудеться Саміт Східного партнерства ЄС, де розглядатиметься питання асоційованого членства України.

Текст документу підтримали 22 депутати із 56 присутніх у залі. Опозиційні партії проголосували в повному складі, тоді як представники фракції Партії регіонів і депутати про угорського спрямування цю ініціативу не підтримали. 

Мукачево.net

Коментарі

С
Слов"янин

Реально т. зв. євроінтеграція вигідна занадто вузькому колу громадян України - тим, хто має нерухомість та рахунки за кордоном, хто живе на гранти та неофіційну зарплату держдепу США. Таких не більше 10%. Хоча симпатиків євроінтеграції близько 50% - це питання пропаганди. Річ в тім, що майже все ТБ та більшість газет, а такожі політичні сили ("провладні" та "опозиційні") кормляться з неукраїнських джерел.

Р
русин

Треба йти в Європу бо там добре.

ДБ
До Бачі

До Бачі Україна ніколи не буде Єврпопейською країною !ПІдпишимо асоціацію чи ні нема ризниці !Європа залежит від того що у людей в головах і яка у людей ментальність нажаль в Україні люди ще не вилікувалися від советської ментальності незважаючи то схід чи захід !на сході ще стоїть памятник кату і злочинцю Сталіну на заході стоїть памятник нацисту і злочинцю Бандери і поки люди не повалять ці ідоли війни і дикості доти Україна буде середною Азією

Б
бачі

Дивно не лише з регіоналів, але якщо і мадяри проти вступу України в ЄС, про що тоді можна говорити, самі собі заперечують, угорці маючи подвійні громалянство та паспорти даох країн і не підтримали євроінтеграційне звернення? Зрозуміло із бандою регіоналів, котрі теж живучи на Закарпатті і теж мають потайки угорські паспорти і дітей своїх ймовірно вчать по Європах, їх просто дали вказівку зверху. Але хтояк не закарпатський регіон має захистити наміри та намагання закарпатців жити насправді в єєвропейській країні.

А
Амы

С РАСЕЕЙ давно работаем

I
Istvan

Коли буде ЄС тоді буде легше робити притисянський район

О
Олег

Правильно без притисянського району не буде Єс!

Читайте також