Ужгородські депутати визначили мерську зарплату та його надбавки (ВІДЕО)

8
6

Сьогодні новоспечені депутати Ужгородської міської ради проголосували за рішення про призначення зарплатні новому меру міста.

Так, Ужгородська міська рада вирішила встановити Андріїву місячний посадовий оклад у розмірі 3103 грн, плюс надбавки: доплата за третій ранг, вислуги, 50% за високі досягнення, щомісячну премію у розмірі 100% окладу, матеріальну допомогу, оздоровчу допомогу та 10% за таємність.

Нагадаємо, одразу після  прийняття такого самого рішення мер Мукачеіва Андрій Балога оголосив, що відмовляється від зарплати мера та будь-яких доплат.

Мukachevo.net

Коментарі

М
Міша

А солдат який воює має 4000-5500 та то справедливо, бо підарасам усе мало.

ДМ
до мукачівки

Подержую вас повністю.Тварі.Обися вже вдавили, коли ся вже нажруть тих грошей.Як скоро рішили бл*ть таку зарплату.Нероби чортові!!!Но зато зарплату жебракови,який паше подняли аж на 138грн.Боже то щи треба показувати та наголошувати,то ся ганьбити треба оби злодіям,такі гроші призначати коли люди бідувуть та виживають!!!І такі БАРАНИ,правлять (державов)? Слуги народа.Та кіть они слуги народа.Та чому народ жиє у жеброті!!!СУКИ!!

V
vvv

Я нарахував понад 26000, оскільки матдопомога і допомога на оздоровлення - не в розмірі окладу, а в розмірі зарплати, тобто з врахування всіх попередніх доплат. Вибрали, блд, падлу!

М
Мукачівка

Підараси они всі!!одним словом!!!!оби на лікарства ті гроші були!!!пенсіонери не мають за шо хліб купити!!!а йому за ранг сраний добавки!!а люди ціле життя пахали на роботах!!щоб на пенції здихати од голода!!!!і рахувати кожну копійку!!

В
Ваня

Простими словами 15 тисяч в місяць.

Ш
Шовгор

оби здох суко !

Читайте також