Ужгородські дороги визнані одними з найгірших в Україні (РЕЙТИНГ)

2
3

Обласний центр Закарпаття зайняв п’яте місце у загальнодержавному рейтингу по критичності стану доріг.

За розбитістю доріг, Ужгород поступився тільки Черкасам, Полтаві, Тернополю та Харкову. За результатами оцінок самих же жителів міст та водіїв, в Ужгороді  36.45% доріг знаходяться у критичному стані.

Нагадаємо, що минулого тижня міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов сказав, що в місті відбувся серйозний прорив в плані ремонту доріг, якого не було 25 років.

Mukachevo.net

Коментарі

ЖВ
Житель Востока

Сколько можно врать ? Приезжайте к нам ( Донецкая область ) - увидите во что превратили наши дороги траки танковых гусениц.

ВЗ
Вальси з ямами

Чому ремонтники роздовбують ями, а потім лишають на кілька днів до заливки, шо за тактика? Чому не можна залити ями хоча б наступного дня? Нащо лишати ями? Буває, по тижню розбита дорога.

R
rem

Що на сьогоднішній день закарпатські прості люди (педагог, медсестра, вихователь і т.п.), а не підприємці, мають від того, що Закарпаття є одним і центральних транзитних коридорів та центром внутрішнього туризму в Україні? 1. Офіційні доходи від транзитного коридору (доходи на митниці) - ідуть у Київ, а доходи місцевих підприємців від транзитного коридору в основному в тіні і з них сплачуються символічні суми податків у бюджет. 2. Доходи сфери туризму в Закарпатті (готелі, ресторани, аренда квартир і т.п.) тотально в тіні і з них сплачуються символічні податки в бюджет. Які негативні сторони від логістики і туризму: 1.Навантаження на транспортну інфраструктуру (знос доріг) 2. Забруднення логістично-туристичними потоками навколишнього середовища (зростання онкології дихальних органів). Потрібно накінець-то місцевій владі відмовитись від кришування тіньових доходів в цих 2-х сферах і за рахунок виведення з тіні додаткові кошти бюджету направити на вирішення зазначених проблем.

Читайте також