Ужгородські фехтувальники привезли з Києва бронзу

1
0

Фінал турніру найсильніших фехтувальників України Дитячої ліги відбувся у Києві.За звання переможця протягом майже тижня боролися 94 дівчинки і 93 хлопчики з усієї України.

Дитяча ліга – це громадський рух, спрямований на підтримку і розвиток дитячого фехтування в Україні, інформує офіційний сайт Федерації фехтування України. Щороку проводиться цикл змагань Дитячої ліги з фехтування в трьох видах зброї – рапірі, шпазі та шаблі серед дітей віком 10–11 та 12–13 років.

Завершується цикл змагань Дитячої ліги Турніром найсильніших фехтувальників, участь в якому беруть 16 найкращих спортсменів України у кожній віковій категорії для кожного виду зброї, які були визначені за підсумками попередніх турнірів ліги.

Цього року майже половину «золотого запасу» Дитячої ліги – 5 медалей найвищої проби з 12 можливих – завоювали представники столиці. Ужгородці теж не пасли задніх. Вони привезли з собою бронзу. Так, шпажист Василь Гумен (10—11 років) став бронзовим призером Ліги. Бронзу привезла також рапіристка Ніколетта Корлат (10—11 років). Всі результати змагань можна знайти тут. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також