Ужгородські фехтувальники стануть на лід (ФОТО)

9
0

В доманинській школі вже третій день триває Чемпіонат області з фехтування.

Сьогодні змагаються дорослі, а впродовж вихідних шпаги та рапіри схрестили між собою маленькі спортсмени.

Розпочали фехтувальний марафон з категорії «до 12 років». За перемогу боролися 26 фехтувальників. В неділю шпаги схрестили ще менші спортсмени – до 10 років. Кожний учасник змагань отримав від УДАРу безкоштовні катання на катку «Срібний лід».  

«Коли постало питання, що б на цей раз подарувати фехтувальникам, ми вирішили, що між цукерками і катанням на льоду дітям більше сподобається друге, - розповів журналістам Валерій Пацкан, голова Закарпатської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка». – Тим більше, що переможці кожного змагального дня отримали від нас і професійні подарунки».

Так, Хмара Анна-Марія виявилась кращою на рапірах. За це вона отримала професійні рукавички. Серед хлопчиків, того дня переміг Ростислав Алєйніков. У неділю ж рапіру і перше місце у змаганнях отримала Форкош Софія.  

Як зазначила одна з тренерів школи, майстер спорту Оксана Рапинець, при школі діти тренуються щодня. Займаються зранку до уроків і після обіду. Потім автобус розвозить їх по домам. Тренер запевняє: діти на стільки люблять фехтування, що не бажають навіть йти на зимові канікули. Попереду в проекті ще дитячі ліги і міжнародні змагання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також