Ужгородські маршрутчики катають пасажирів з порушеннями (ВІДЕО)

8
1

Погрожували та примушували написати відмову від скарги - так поводилися із одним з пасажирів, який помітив порушення при перевезенні на приміському автовокзалі.

Обурений чоловік каже, інспекція Укравтотрансу мало того, що не виконує свою роботу, та ще й залякує громадян. Чоловік цей виявився юристом, тож транспортна інспекція вже незабаром готуватиметься до судового позову.

Коментарі

“Таксист"

Це повна нісенітниця. Здається, що позаштатний юрист "Закарпатавтотрансу" Василь Попович втягнув у свою "громадську діяльність", яка полягає у "цькуванні на замовлення", пана Анатолія. Цькуванню підлягають ті перевізники, які не погоджуються працювати на умовах монополіста, що володіє 100% всіх автостанцій Закарпаття. Одним з таких багатьох є перечинській перевізник , якій нещодавно виграв суд у "Закарпатавтотранса". Як раз , ця "колективна" скарга (підписанти В.Попович і пан Анатолій)стосувалася саме його... А тут випадкова людина, пан Анатолій,усвідомлюючи свою відповідальність за власної волі прийшов у транспортну інспекцію і написав заяву про те, що він не причетний до тої скарги... Можливо ще до суда пану Поповичу прийдеться давати пояснення у прокуратурі і міліції, а невдовзі це робитиме і Кричко Й.В....

Читайте також