Ужгородські міліціонери прибрали свій міськвідділ (ФОТО)

18
2

Ужгородські міліціонери «озброївшись» господарським інвентарем, приєдналися до «Весняного суботника».

Не зважаючи на покладені обов’язки із затримання злочинців та охорони громадського порядку, правоохоронці не стали виключенням, провели заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища.

День благоустрою, озеленення та прибирання правоохоронці провели в повній трудовій готовності. «Озброївшись» лопатами, граблями, віниками і ганчірками, працівники міліції активно і дружно наводили чистоту в кабінетах, на вулицях і на прилеглій території. У кожному міліцейському підрозділі було визначений свій фронт робіт.

«Чистота, як відомо, - гарантія здоров'я, але вона також і сприяє тому, щоб кожен правоохоронець, приходячи на робоче місце, відчував себе комфортно та затишно. Адже саме на роботі міліціонери проводять значну частину свого життя», - каже заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції Василь Довганич, пише Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС.

Коментарі

К
Колишній

На фото один "молодняк" Ну подвиг зробили, ну новина важлива в області - прибирання в міськвідділі! Немає про що писати на сайті ? Стидоба !!!

М
м

А шо то за дві панночки ,що перегортають землю в ментовському кублі.Невже нові наглядачі над нами. Дівчата,знайдіть собі роботу,а не лягайте під працівників.

Читайте також