Ужгородські «олені» паркуються вже й під вікнами у Князєва (ФОТОФАКТ)

7
3

Сьогодні, у понеділок, 26 жовтня читач нашого видання зафіксував факт паркування службової автівки УМВС у Закарпатській області на тротуарі, на перехресті вулиць Гойди-Ракоці, в 20 метрах від входу в приміщення обласної міліції.

Поруч стояли й троє правоохоронці, які ніяким чином не реагували на колегу-порушника.

Водій «ВАЗа» зайняв  частину  тротуару,  для руху пішоходів залишилося трохи більше  одного метра. Це є порушенням правил дорожнього руху, де в пункті 15.10 вказано, що «стоянка забороняється на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для руху пішоходів залишається щонайменше 2 метри».

Також правоохоронець порушив правила дорожнього руху 15.9. Зупинка забороняється «на перехрестях та ближче 10 м від краю перехрещуваної проїзної частини».

Mukachevo.net

Коментарі

НН
но нє?

оліню, авторе іди робити у даі

Ц
цум,

ти б краще йшов вибори знімати щоб порушень небуло, та проявів підкупу а не тут оленів знімати, за собою подивися, за своїм авто, якщо воно в тебе є.

ОТ
Ось так без ДАІ ...

Ви не туди дивитеся ! Підіть на площу Ш.Петефі, де побачите не одниго "оленя", який стоїть на пішоходному переході чи прямо біля нього, на тротуарах. Це біля "Фокстрота", біля "Кристала", біля Будинку побуту і т.д.

Читайте також