Ужгородські "олені" знову паркуються на місці для людей з обмеженими можливостями (ФОТО)

9
5

Мукачево.net неодноразово писало про місце, де водії паркуються на спеціальних місцях відведених для людей з обмеженими можливостями.

От і знову, чергова партія порушників потрапила в об'єктив. 

Нагадаємо, ужгородські "олені" полюбляють ще й місця де ходять пішоходи, паркуючись на тротуарі так, що пройти неможливо.

А у Мукачеві "олень" показав супер-маустер-клас з паркування, який заїхав на тротуар зупинившись прямо по середині пішохідного переходу.

Коли вже правоохоронні ограни звернуть на це увагу?

Коментарі

С
Сергій

Собранецька,р-йон 4 школи трохи вище пресс центра,постійно паркуються 2 "Оленя" на тратуарі, Мерс на слов.номерах та Дейво.

ЙД
йо до Mulidran

+1000% !"!! А ще питання до редакції: чому матеріал про ужгородських "оленів" ви помістили у рубрику КРИМІНАЛ , а "СтопХам Мукачева: Land Cruiser заблокував пішохідний перехід у центрі міста (ФОТОФАКТ) у рубрику ЖИТТЯ ? Задовбали ви вже своїм протиставленням Ужгороду Мукачева!Треба відпрацвувати гроші, але й совість не треба втрачати.

Ч
читач

Шановна редакція, невисвічуйте занадто "Слизькі" питання бо вони двоякі і показує вас заангажованими та далекими від проблеми бо проблема дуже не однозначна.

В
Водій

Паркування на місцях для інвалідів на пл.Федорова біля міліції працівниками самої ж міліції не бачите?

M
Mulidran

перехрестя Мудрого та Пушкіна, поруч із Coffee Time - оце парковка - вищий клас "оленячості". Чомусь там шановна редакціє, ви жодного оленя не бачите

Читайте також