Ужгородські патрульні застрелили алабая, який кидався на людей (ФОТО)

9
12

Сьогодні, близько 12:00, ужгородські патрульні отримали виклик на вулицю Дендеші. У повідомлені йшлося про те, що собака породи «алабай» зайшла на подвір’я одного з будинків та кидалася на власників.

Реакція тварини стала непередбачуваною, вона кинулася на одного з присутніх та патрульного.

— Оскільки була явна загроза життю людини, правоохоронці негайно прийняли міри згідно з пунктом 13 статті 46 ЗУ «Про Національну поліцію» (використання зброї для знешкодження тварини, яка загрожує життю чи здоров’ю осіб),  - зазначають патрульні 

Собаку знешкодили одним пострілом. На місце пригоди викликали слідчих.

Дивіться також: Кримінальний Ужгород: Закарпатця судитимуть за побиття чоловіка та зґвалтування його жінки

Коментарі

П
Пiтьо

Правильно. Всiх псiв вонячих перестрiляити шо без хозяiна.

С
Славік

Респект Поліціі,такі собаки як алабай мають бути в намордниках,добре що ніхто непостраждав а особливо діти.

В
Василь

До Гисть. Якщо собака гавкає - це ще не привід її стріляти. І з життєвого опиту і прочитаних нижче коментарів можу зробити лише один висновок, що собаки краще і розумніше за деяких людей!

О
Олег

А не боло тоi парочки патрульноi мукачiвськоi оби тот на алабая наручники надiвав а напарниця би бродячим вокруг шавкам кричала ДВА КРОКИ НААААЗАДД

П
пікачу

поліція сначала лиш протокол писали на своїх за їзду без світла ночю. тепер уже і стріляє в своїх)))) добре що з одним вистрілом получилося "успокоїти" бо кіть би просто подстріливби то собака ще би і біди наробивби.

Г
Гисть

Умираю :DDDDDDDDDDD Насамперед хочеться поздоровити полицию- з удачним вистрилом. А на рахунок собаки, то хоч тот пес похожий на мачку....чи бойцовський, намордник мае бути!!!! Якщо б хоч одно гавкало на мою дитину напало...и без намордника....я б зробила як полиция,чесно!

Т
Тормоз

Стопудово життя людей не може бути цінніше Алабая.Перехожого покусає Албай і ....як на зло у больниці не буде іникції від бішенства чи сказу.Щьо тоді робити? А якби людей покусав Перехожий, то ліки ....в суді мож найти

П
Перехожий

Алабай - сторожова порода. Не бойцовська і не агресивна. Якщо алабай нападає на людину, то так його спеціально навчив господар. Назвіть хоч одну причину - чому життя Бачі і Мілоша цінніше життя цього пса? І ще - алабаєв в клітках не тримають.

M
milosh

Правильно. Молодці.

Б
Бачі

усіх захисників тварин, які цінують життя тварини більше за життя людини - треба закривати в одну клітку з алабаєм на 5 секунд. Якщо виживе - може захищати його у суді :)

Р
робот

Паши ти хоть рас у життю алабая відів ? Шо би з ним ветеринари зробили

П
Павел

этим придуркам лишь бы попонтоваться что нельзя было вызвать вет службу

Читайте також