Ужгородські перевізники хочуть підвищити вартість проїзду до 3 гривень

6
3

Міська рада, однак, таке рішення не підтримує.

Аргументи у власників маршруток стандартні: зростанні вартості паливно-мастильних матеріалів, запчастин тощо. В силу останніх революційних подій мова навіть зайшла про можливу забастовку.

Керуючий справами виконкому міської ради Олександр Волосянський нагадав, що навесні 2013 року він разом з Віталієи Грегором виграв суд, згідно якого вартість проїзду у маршрутках має залишатися у розмірі 2 гривень. Тоді міська рада подала у Львівський суд апеляційну скаргу на дане рішення. Відкликати її зараз – не проблема.

Щодо встановлення веб-камер та GPS, то, як виявилося, це рішення стосується лише нових суб’єктів господарювання, які проходять вже за новими конкурсами. Тобто на старих маршрутках подібні речі підприємці встановлювати не зобов’язані. Отож, мова йде буквально про декілька відсотків ужгородських автобусів. 

Офіційно перевізники пропозиції про підвищення вартості проїзду поки ще не подавали. Наразі вони лише обговорювали її з різними представниками міської ради.

Мукачево.net

Коментарі

Я
я

На сайте ТСН майдауны написали, что люди требуют поднять цену проезда до 5 грн. :) http://ru.tsn.ua/groshi/ukraincy-legko-proglotili-podorozhanie-proezda-v-transporte-359819.html Вот такие они, бараны бандеровские.

П
петя

наша влада сліпа, в обмінниках і на заправках цінники не бачать???

З
золі

А у Мукачеві вже завтра перевізники немають за що заправити маршрутки і якщо небуде піднято тариф на проїзд три гривні то з понеділка ніодна маршрутка на маршрут невиїде. Відшкодування за пільговий проїзд перевізникам неоплачено ще навіть за 2013рік. Скоро мер Лендел сам буде возити на своїй Дейво пасажирів та пенсіонерів.

Читайте також