Ужгородські перевізники поставили міській владі ультиматум

16
17

Мовляв, або підвищуєте вартість на проїзд в маршрутках, або вони не випускають частину автобусів на маршрути.

Дію цього ультиматуму вже кілька днів відчуваються на собі містяни: тепер популярні маршрутки, як от 14 та 10, доводиться чекати по 40 хвилин.

«20:10, площа Корятовича. Жодної маршрутки. Близько 50 людей, які, зрозуміло, зібрались не за 5 і не за 10 хвилин, чекають, аби доїхати додому…І перевізники ще шось там говорять про підняття цін? Я згоден платити хоч і 5 гривень, але хай їздять по графіку у чистих автобусах і з водіями без перегару, а не як їм заманеться», - пише на власній сторінці в Фейсбуці ужгородець Сергій Пішковцій.

Схожі скарги надходять і від інших людей. Дану ситуацію підтверджуюсь в ужгородській владі: справді, в місті не їздить близько четверті маршруток.

«Найбільші проблеми у нас з трьома перевізниками – «Транс Уж», «Паннонія Авто-Центр» та «Ужгородське АТП». Вони зняли з роботи частину маршруток, тим самим поставивши нам ультиматум, що спочатку маємо підняти ціни на проїзд, а потім вони виконуватимуть умови договору. Сьогодні о 16.30 годині ми збираємо їх на нараду, сподіваємось домовитися», - каже заступник Ужгородського міського голови Ярослав Шафарь.

Мукачево.net

Коментарі

Ж
Женька

Та ще не дуже старенька,хожу сама,покищо без собачки-поводиря)))

Д.
до .

шобы ти типо сам ехал, а люди най бегут за маршруткой и орут ...а ти типа кайфуешь затишно..один бля...без ансамбля..

ДЖ
до Женька

А ви типу старенька ?

ЖД
Женька до Степана

Дякую за комплімент нащот студентки,але я вже давно закінчила університет)Хоча,приємно,що мене прирівнюють до молоденьких)))

П
Простак

Монополісти ЗАВЖДИ диктують СВОЇ умови. Так як постачальники газу, постачальники електроенергії, звязку, води і т.д. Поки не буде КОНКУРЕНЦІЇ - так буде при "дикому капіталізмі". І ВСІ (по закону) мають ВІДПОВІДАТИ за невиконання свої зобовязань (наприклад перевезення пільгової категорії). Чому Прокуратура не притягає до відповідальності ПЕРЕВІЗНИКІВ ? Вони же ПОРУШИЛИ низку правово-нормативних документів. "Взялся за гуж - не говори, что не дюж"!

К
Коваль

Студентки молоденькі це супер у переповнені маршрудці

С
степан

женька, мені здається що ти яскрава представниця категорії студентів яким би хотілося щоб маршрутки були лише для них, а ще щоб за 5 гривень влітку дупу охолоджувало, а взимку щоб її гріло, і зупинялися кожні 5 метрів на прохання.Таким як ти можна лише порадити їздити на таксі

М
Мукачівець

а протязі останнього місяця довелося поїздити ужгородськими маршрутками. Згадалися переповнені автобуси радянських часів.

.
.

Затишно то типу щоб люди не орали на цілий автобус

У
Ужгородець

Гнати цих перевізників треба. Позбавити ліцензії. Запропонувати іншим. Київські підприємтсва, та й думаю не тільки вони, погодяться на наших відстанях працювати за обгрунтовну ціну, а не взяту з потолка "бо нам так вигідно". Обіцяли встановлення камер, приведення умов у маршрутках до людських, джпс-маяки на кожній, щоб бачити де вони у певний час. В результаті отримали: підвищення ціни, сміття і бруд у маршрутках, їздять як хотять,у тому числі і порушуючи ПДД. Подивиться як виглядає водій у сусідніх Угорщині і Словаччині.. Шо вже тут говорити.

Д.
до .

типа затишно? поманстурбировать на заднем сидение за 5 гр?

1
1289

Мені цікава собівартість проїзду з усіма паливно-мастильними матеріалами,страховками,ремонтами,зарплатами а тоді вирішувати скільки що має коштувати і при підняті курса переглядати вартість проїзду щоб ні в кого не виникало зайвих питань.

.
.

Щеб було добре якоб проіізд був комфортним і затишним

К
Кум

Шантажистів-перевізників позбавити права здійснювати перевезення і оголосити конкурс на вказані маршрути для інших бажаючих перевізників. До речі- газ навіть подешевів, а тому аргументи про необхдність підняття цін по цій причині є безпідставним.

Ю
Юра

У мене шкаф більший, ніж ті маршрутки, а вони по 5 грн хочуть брати

Ж
Женька

Згодна,що потрібно встановити якість перевезення.Не проти платити 5 грн за проїзд,наприклад,як від Краснодонців до Нового району (пішки не пройдеш,особливо,якщо поспішаєш на роботу),але рейси повинні бути регулярні,маршрутки чисті,зимою не повинно пасажира продувати з усіх сторін,літом не повинно парити.Ще нехай вирішать проблему з бабами і матерями з маленькими дітьми.Я нічого проти них немаю,але через нерегулярність рейсів по 10 мамочок починають перти в маршрутку,то вибачте...

У
Унгвар

Поставити їм ультиматум........ Або виконують якісно свої договірні зобов*язання, або місто організує нове підприємство. Інвестри швидко знайдуться.

Читайте також