Ужгородські перевізники просять підняти тариф на проїзд в маршрутках

10
6

Таке прохання вони висловили на зустріч перевізників з міським головою Ужгорода та його заступниками.

Перевізники мотивують своє прохання тим, що в інших містах уже розпочали процедури підвищення тарифів за проїзд до 8-10 гривень. Вони вже місяць тому подали управлінню економіки та стратегічного планування міської ради розрахунки щодо необхідності підвищення вартості і в Ужгороді, проте поки що результату нема.

За словами одного з перевізників, після останнього підвищення ціни на проїзд, лише вартість дизпалива зросла майже на 40%. Разом з тим зростає ціна на запчастини, а водії звільняються через малу зарплату.

Також, вони нарікають на те, що є велика заборгованість міста, понад 5 мільйонів гривень, за перевезення пільговиків.

Міський голова додав, що в Ужгороді і далі вживатимуться всі можливі заходи, аби не допустити обмеження права на пільговий проїзд.

Коментарі

ПЕ
По Европейски

Треба як в Европi тiльки тi люди пiльговики хто Пенсiонер чи iнвалiд. Наприклад тi хто дес воювали вони не пiльговики. тi люди хто контрактники вони в армii роблять як на роботi iз своiми условiями по контракту. Також Один смисл э призивати людей в АТО чи як там називаэться якщо вони военнi контрактники. У европi якщо на щось пiдняли би цiни бiльше нiж на 5% та такий галас був би а не як тут в Украiнi всi своi хвости попiдтягували та скулять!!! Якщо глупi то терпiть якщо не цi то наступла влада нарештi добэ Вас!!!!

В
вася

хай спочатку помиють свої вонячі корита

В
Варош

Таке прохання вони висловили на зустріч перевізників з міським головою Ужгорода та його заступниками. Це типу Бодя сам з собою говорить?

1
1

Хороша аргументація про пільговиків. Мало того, що пільги оплачуються з податків звичаних громадян, то за них ще й маршрутки оплачувати треба?

1
123123

Так Ви запустіть нормальні маршрутки і більшу кількість, чого я маю платити 8-10 грн і стояти як шпрот чи сільодка у маршрутці? Вони набивають по 100 людей у маршрутку і ще хочуть підняти ціну? А сервіс коли підніметься? Бажаю їм всього самого "кращого"

Н
Няньо

Це "душегубчики" а не перевізники. Не хочуть возити то йдіть на заробітки. Треба комунальний транспорт а не бандюганів кормити.

Читайте також