Ужгородські підприємці обурені черговими карантинними обмеженнями

2
23

Сьогодні, 4 липня в Ужгороді підприємці зустрілись з мером Ужгорода та висловили своє невдоволення через посилення карантинних заходів у місті. Про зустріч написав у себе на сторінці мер міста Богдан Андріїв.

Власники ресторанів, кав'ярень, барів та інші, обурюються, що рішенням позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС було обмежено час роботи до 22 години.

Підприємці кажуть, що дотримуються всіх вимог, а чергова заборона змусить їхній бізнес фактично збанкрутувати.

Цікаво, що такі обмеження виглядають дивними, адже у містах якраз нормальна ситуація із захворюванням на COVID-19. Чого не скажеш про райони та села області. Це, скоріш за, все пов'язано з тим, що в селах люди святкують весілля, хрестини та дні народження.

Виглядає так, що влада дійсно втрачає контроль за ситуацією і пробує її виправити без жодної стратегії і тактики. Лише за командами з Києва.\


Коментарі

РУ
Роман Ужгород

О и бандита Волошина "подружка" Тамара Готра вышла))),последний кусок хлеба доедает наверное.Передавай своему дружку Волошину который "украл" и разбомбил в Ужгороде "Корону" и универмаг "Украина",что за все его деяния ответ он или его потомки перед Богом.Угробил два здания в центре города.А сам вроде в Майами тусуются бандюк

Е
Еріка

йсе зобралися всі вти кого треба било з самого начала поштрафовати і тогди може би і додержувалися карантина а так маєме те шо маєме

Q
q

і та повія готра власниця априори волошина сосалка краще боялася на люди виходити тварюка білобриса.

З
Зебіли

Карантин продовжимо до нового року. А вівці тихенько вдягнуть намордники і повиздихають в порядку черги.

Д1
до 1

Говориш, що тут лиш все руйнують, але й сам бажаєш "ОБИ СЯ НЕДОДЕРЖАВА ЗГИНУЛА". Так, мішає мені, що маски в карантин не носять, харкають довкола , що смітять кругом, що сідають за кермо в нетверезову стані,купують- продають права, ліс, бурштин крадуть, дають-беруть взятки і т .д, бо це відповідальність кожного, з цього починається держава, а не з президента.

1
1

“уйків сват”,я вас поддержуву,ви правильно пишите,лише под одну гребенку всіх не гребіть.Я то повів іще раньше в коментарі. ТУЙ ДЕРЖАВИ НИГДА НЕ БУДЕ!Бо се народ дурний,злий,завидний,тупий,гнидавий і сам не знає,што хоче!Тепер наїзди роблять на підприжмців.А самі горланили про капіталізм.Так це і є капіталізм,який хоче меньше робити,а більше наварити.Але все таки він дає якусь роботу.Другі ревіщали,што комуністи Церкву запріщали,а прийшло вірусобесіє,то готові священників,прихожан у смолу горячу верти.Про,то,як іспражнялися на Церкву і прихожан мовчу! Треті у@бки дегенерати,ричать про карантін слабий,про маски.Хоть всі розуміють,што рянди,то маскарад.Та сим третім люди мішавуть,вони б пристали знищити людей.Який ше треба вам карантін!?Газові камери вам треба,сатаністи!Лем кіби вас не нас туди! Туй лем майданити знавуть,руйнувати,воятити і будари по європах чистити! ДАВ БИ БОГ ОБИ СЯ НЕДОДЕРЖАВА ЗГИНУЛА!Ісе не злоба,се буде ліпше для всіх! Ну не можеме ми створити державу.

РК
ресторани, кав'ярні, бари то і є причина епідемії

Я пражаюся цинізмом тих бовташів, за копійку би негадали заразити всіх на світі, так дали вам були послаблення карантину но ви його хер додержувалися і типир куй із за таких як ви оп'ять посилюют та нараз возбухаєте. Чого кажу із за таких як вони, а хіба не на свядьбах, дискотеках та барах набитих май легко заразитися. Є маска пускаєме в завідєніє, нема тоже заходи, я сам був свідком такого у городі не раз. Но як показуху устройовати та всі в масках прийшли. Треба не лиш посилювати карантин а ще й начати штрафовати порядно тих хитровидєланих "підприємців". Они лиш сплят і думают як кавилі людьом впарювати!

S
stefan

Не зрозуміле обмеження до 22 год. Що, вірус приходить в 22год. 15 хв. ? Таке саме ДУРНЕ обмеження було не виходити на вулицю людям старше 65 років.

ДХ
До хитрий

туй не лиш кавіль за 30, а й цілі об"єкти історичної цінності в обласному центрі мутять, а потом виступають із своїм незадоволенням. Мож поняти, якшо б мітингували базарники, офіціанти, прибиральниці, власники якихось ларьків і т.д. Можу в цьому випадку лиш "висловити занепокоєння "( як Європа)...

Х
Хитрий

Впізнаю братів по наєб@лову ! Які ж то ви підприємці ? Ви всі - СПЕКУЛЯНТИ ! Який то у вас бізнес ? Купи - продай! Щось виробляєте ? Кавіль колотите і продаєте по 30 грн за чашечку ? А ціна 100 гр меленої кави на базарі - 35 грн ! Щоби сь те побиралися все життя ..... бариги кон?ені !

С
Саша

Влада тупо в паніці. Звужуйте до рівня сіл і міст ба навіть районів і вулиць сіл і міст епід.поріг. А не тупо вся область в 1,2 млн. на карантин бо в якомусь селі в глуші кожен десятий коронавірусний. Закривайте села, райони в містах а не всю область!

УС
уйків сват

Шо підприємці тя заставлявуть без маски ходити , ци лізуться цюлювати з тобов, Кожен з нас має соблюдаи по можливості правила карантину і мати самосознаніє, а життя має продовжуватись. Люди вашоє життя у ваших руках, нико за вас вас не всокотить.

ДУ
до уйків сват

Я підтримую малий бізнес, най роблять, дотримуються правил, нико їх не закриває. Туй суть, шо там протестували не бідна парихмахерка чи офіціантка, а декотрі люди, котрі відтяпали пів Ужгорода. Нам би їхні проблеми.

УС
уйків сват

Йся череда овиць шо ся ниже спорознили не розуміє ош усі свої росходи підприємці вимушено перекладуть на них самих ,або закриються і тоди роботу утратять і шофери -доставщики і робітники нової пошти і наймані працівники даних бізнесів. Дале по цепочці їх автослесарі, перехмахери, бугалтера, майстри по ремонту, садівники і так дальше. Замісь того шоби уйти поддержати ,себе віці, ане їх бо їх проблеми іднись то ваші проблеми завтра. думай-ТЕ,

Д1
До 19.25

Кивавуть економіку, айбо коли вижу, шо з китая вонючі чехли заказувуть по 40 грн, а тут продають по 300, та жопу би м їм напхав тими чехлами. А ще самоє обідноє, шо люди в нас такі тупі шо то й купувуть

Д1
До 111

Правду кажете. В тих підприємців максимум пострадає посудомийка, офіціант і уборщиця, бо лишаться без копійок. А «шефи» годни і до кінця дизні на карантіні сидіти, не похудавуть

1
111

На фото є люди, які мають цілі комплекси ( кафе, ресторани, готелі, історичну нерухомість в центрі відтяпали) щось я зовсім не вірю, що перебиваються з хліба на воду. Так, вже набрид карантин, набридло, що одні з самого початку дотримуються, а інші забили на все, але в даному випадку в мене не виникає співчуття.

П
Прохожий

Нараз видно всю гниль підприємців. Маму рідну продадуть - лем би файно заплатили. Дібіли зайдіть в обласну інфекційну лікарню. Та увидите на свої очі хворих

1
1

Лоці,Дідо,так то воно так.Айбо типирь Світ такий торгашеський.Хоть мало економіку торгаші кивавуть.А,як іще й вони підуть на біржі!?Коло них помали і шофер роботу має і .......А так уже пів року карантіногеноцид,то злидні і голод!

Д
Дідо

Дуже сложна робота у підприємців. Заказати в Одесі чи Харькові товар. Забрати з Нової Пошти, привезти в магазин і покласти 200% навар і продати

Л
Лоці

Йой би ся не пісрали ті підприємці, тау бідувать шо вобще

1
1

Марго воняча,тупа блювото,19:08,забийся в бударь та сиди собі.То ти хворий на голову,чортув провокаторе! МОЛОДЦІ ПІДПРИЄМЦІ!ДОБИВАЙТЕСЯ!ВИСТУПАЙТЕ ПРОТИ ФЕЙКОВІРУСУ І ГЕНОЦИДУ!ВРАЧАМ У ПИСОК ДАВАЙТЕ ЗА БРЕХНЮ І ЗЛОЧИН!

М
Мукачево

Можуть сісти на хyй собі. Нико їх слухати не буде. Много хворих дуже

Читайте також