Ужгородські роми мало не взяли в заручники генконсула Польщі

12
7

Інцидент трапився під час візиту Генерального консула Польської республіки в Україні Ярослава Дрозда.

31 липня о 14.00 у нього була запланована зустріч з керівництвом м. Ужгорода. Однак у цей час в міській раді перебували кілька десятків людей ромської національності з палками. Вони прийшли в мерію підтримати директора ЖЕКу Анатолія Ковальского, якого напередодні виконком постановив звільнити з займаної посади.

У приміщенні мерії роми вели себе досить грубо, тому, коли в приймальню зайшов генеральний консул, одразу почали кричати на нього і штовхати. Почувши по вимові, що перед ними іноземець, вони обступили його і озвучили ідею: візьмуть його в заручники, щоб виконали їхню вимогу і не звільняли директора ЖЕКу. Працівникам мерії довелося рятувати дипломата від ромів з їхніми ідеями розправи.

Як відомо, 30 липня виконком вирішив звільнити 3 директорів ЖЕКів, серед них – Анатолія Ковальського, який і прийшов в мерію з групою підтримки з числа ромів. Ковальський є депутатом міської ради, входив до фракції Партії регіонів і часто фігурував в скандалах із забудовою зелених зон та дворів багатоповерхівок. У групі підтримки Ковальського, окрім ромів, також був помічений Іван Сливич – зять екс-мера Сергія Ратушняка. Що цікаво – міліція на таку поведінку ромів в мерії ніяк не реагувала, фактично віддавши всю будівлю з працівниками у розпорядження кількох десятків ромів.

Виконуючий обов'язки мера міста Ужгород Віктор Щадей, пообіцяв звернутися у міліції та прокуратуру з проханням розібратися.

Коментарі

Ц
Цыгану

Рас ты такой патриот так вали воевать а не со своей цыганотой тут движовать от вас цыганей одни проблемы правельно с вами Гитлер и Сталин делал.....отбросы общества

Ц
циган

СЛУХАЙ ТИ АВТОРЕМУС.РОМИ МАЙДАН НЕРОЗПОЧИНАЛИ,А ТАКІ ПІДЕРИ ЯК ТИ У ВСЬОМУ ВИНОВАТІ,ПРИЧИНА ОДНА ПИЗДЯТЬ А ЗА СЛОВА НЕ ВІДПОВІДАЮТЬ.ТИ МАБУТЬ ПОБРАТИМ ЛЯШКА?АБО рАТУШНЯКА?ОДНА ХУЙНЯ І ТОЙ І ІНШИЙ ХВОРІ НА ГОЛОВУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ц
циган

Слывич?так це Ратушняк,який так любить ромів що забороняе їм приходити на басейн під замковий,Рата расист а роми долбойоби яких використовували використовують і будуть якщо не одумаються.

Я
я

Надо мобилизовать всех майданутых и отправить в зону "АТО"... Хотя нет, проще на месте живьём закопать.

1
123

Сливич разом з циганами вже тусується.. ахааха!

W
www.youtube.com/watch?v=mhYyj5l9Lx0

ПРОСТО НАДО УБИТЬ 1.5 МИЛЛИОНА ЛЮДЕЙ

A
avtoremus

Да мля мобилизуйте етих цыган да отправте в зону АТО и городу легче станет и стране помогут

Читайте також