Ужгородські роми не злетять у повітря

8
1

ПАТ «Закарпатгаз» демонтував ГРП у ромському таборі на Радванці.

Як повідомив начальник служби підземних газопроводів ПАТ «Закарпатгаз» Олексій Садовников, у понеділок, 23 липня, розпочато демонтаж газорегуляторного пункту (ГРП) № 2 на вулиці Тельмана -  одного з трьох, розташованих у мікрорайоні ужгородської Радванки.

 
Цій події передувала значна за обсягами робота  на минулому тижні. Оскільки табірні будівлі свого часу було самовільно зведено безпосередньо на газовій трубі,  а нині їх захищає чинне законодавство, працівники «Закарпатгазу»   «відрізали» та  «заглушили» газопровід низького тиску, що був прокладений під згаданими ромськими бараками, а також - газопровід середнього тиску, в зв’язку з чим довелося втручатися в роботу заводу побутової хімії, двох магазинів, комунально-побутових підприємств. Так ГРП № 2, позбувшись підвідного та вивідного газопроводів, втратив статус діючого. 
 
Найближчим часом, у двохстах метрах від  ромського табору, буде змонтовано новий шафовий газорегуляторний пункт (ШГРП) за пропускною здатністю ідентичний демонтованому ГРП.

Коментарі

11
1 1 1

1

Читайте також