Ужгородські роми живуть на газовій трубі

11
1

Уже багато років поспіль живуть роми обласного центру й на вулиці Тельмана, не маючи жодних документів та наражаючи себе на небезпеку газового вибуху.

 

Ще в 70 – ті роки роми , що проживали по вулиці Тімірязєва, вимушені були перебратися з власного житла , адже одного дня їхні помешкання знесли. Тоді для поселення вони обрали вулицю Тельмана. Там на глибині 2 метрів проходить газова труба. Роми кажуть, що давно знають, що там небезпечна ділянка, та що робити – жити нема де. Бараки, які їм уже 10 років обіцяють, ніяк не з’являться. Окрім того, що проживають роми майже на газовій трубі, над ними ще й провисають електричні дроти. Мешканці будинків, які розташовані навпроти бараків, скаржаться, що від ромів багато галасу та бруду. Та от як бути без бруду, якщо нема води, - відповідають цигани. Люди обурені, кажуть, на них ніхто не звертає уваги, ніякої допомоги, захисту від держави, тільки знущання та обкрадання баронами.
 
Побудовані циганські табори тут незаконно, жодних документів на них нема. Та ще й щорічно будиночків стає більше. Поселення на газовій трубі несе насправді серйозну небезпеку, адже, якщо при спорудженні наступного помешкання цю трубу зачеплять, то наслідки можуть бути непередбачуваними.

Коментарі

Й
Йовжі

Так ось хто краде російський газ!

Читайте також