Ужгородські скаути приберуть Пагорба Слави

17
0

З нагоди ювілею Перемоги у Великій Вітчизняній війні Застава «Ужгород» Федерації Cкаутів «Галицька Русь» організовує ряд заходів, проведення яких ставить перед нами мету – збереження пам'яті про подвиги наших співвітчизників.

Одним із таких заходів є прибирання Пагорба Слави. Акція має не тільки практичний, а й  виховний характер, оскільки сприяє утвердженню в суспільстві, передусім серед молоді, поваги до пам'яток Великої Вітчизняної війни.

Упорядкування військових поховань — справа благородна. Тим більше, що наближається свято — 65-ліття Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Нашим обов'язком є бережливе відношення до пам'ятників, що нагадують про Велику Перемогу, а також підтримання їх у чистоті і гарному вигляді.
Федерація Скаутів «Галицька Русь» зветрається до всіх з проханням підтримати акцію і у четвер, 29 квітня о 12.00 прийти на  Пагорб Слави та  допомогти нам.

Також цього дня на Пагорбі Слави в Ужгороді стартуватиме акція «Георгіївська стрічка»: кожен волонтер отримає символ Перемоги.

Захід проводиться за сприяння міської влади та за підтримки керівництва мережі магазинів «Зина».

Начальник Застави «Ужгород» ФСГР Антон Кириленко
(тел.: +38 099 309 59 57)

Заступник Начальника Застави Анна Семенюк
(тел.: +38 096 694 84 78)

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також