Ужгородські скляні зупинки обліпили скотчем і оголошеннями (ФОТОФАКТ)

10
3

Ужгородців обурив той факт, що нові скляні зупинки комунальники обліпили оголошеннями, які прикріпили скотчем.

Ужгородський журналіст Віталій Глагола написав у соцмережі Фейсбук обурливий пост, який підкріпив фотографіями.

У ньому йдеться про те, що суперсучасні, нещодавно встановлені скляні автобусні зупинки, комунальники заклеїли скотчем оголошення про підняття тарифів на перевезення у маршрутках.

— Зупинки нові в місті, ціни на маршрутки теж нові, а от методи «інформування» пасажирів залишись старі) Ну, десь такі, як і сліди від двостороннього скотчу на скляній стінці нової зупинки. Для чого ставити нові зупинки, а потім самим же засирати їх такими оголошеннями після яких на склі залишаються сліди, які майже нереально відмити? Якщо самі «засираєте» зупинки такими оголошенням, то чому сердитесь і називаєте ванталізмом коли поряд з ними з‘явиться оголошення на кштал «Купуємо волосся. Дорого»?, - написав журналіст.

Читайте також: Через прорив труби у центрі Мукачева відключили воду.

Коментарі

O
old_citizen

Такі скляні зупинки були в Мукачево при Балозі, хулігани-цигани їх скоро потрощили, не встигли їх обклеїти рекламов.........

И
Имрэ

Дима правий, "остановки это банальная кража денег". Треба позносити усi шо е, тай чекати субi транспорт на дощi, пiд cнiгом, градом, вiтром, зато спокiйнiше - без кражi "денег".

Д
Дима

Остановки это банальная кража денег у громады. Какая цена такого "укрытия"? какая надежность? Через 5 лет они будут как непонятно что. Мэр-маршрутчик и этим все сказано.

Читайте також