Ужгородські стрітболісти перемогли на турнірі у Львові

10
0

6 липня в самісінькому центрі Львова на площі перед Оперним відбувся відбірковий етап УСЛ 3x3 в рамках фестивалю вуличних видів спорту "Yarych Street Fest 2014".

Львівський турнір, як і минулого року, приємно вразив кількістю команд. Цього разу їх зібралося 116! Географія гостей івенту охопила без перебільшення всю територію України: Львів, Коломия, Тернопіль, Броди, Вінниця, Рівне, Микулинці, Івано-Франківськ, Новий Розділ, Дрогобич, Чернівці, Ужгород, Сколе, Червоноград, Стрий, Луцьк, Теребовля, Хуст, Бучач, Сторожинець, Сарни, Болехів, Моршин, Богородчани, Нікополь, Одеса, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Миколаїв, Енергодар, Черкаси, Біла Церква, Запоріжжя.
Загалом в юнацькому турнірі боролося 40 команд. У Львові Ужгород представляли 2 команди – минулорічні чемпіони команда «Миши» та новачок команда «Мірко».

«Миши» з самого початку показали,що мають наміри повторити минулорічний успіх, і без проблем вийшли з групи, яких було 13!
У 1/8 наші хлопці зустрілися з місцевою командою і впевнено перемогли з рахунком 11-4.Четвертьфінал наші хлопці перемогли з рахунком 11-6. У півфіналі «Миши» зустрілися з командою "Brazzers" з міста Южного, які продемонстрували непоганий рівень підготовки. В запеклій боротьбі ужгородці перемогли з рахнком 11-8.

Як і минулого року фінал виявився досить легким. Команда з Ужгорода зустрілася з командою "Волинська бандьоха" з міста Луцьк.
В фіналі наші хлопці перемогли з рахунком 15-1!, і здобули право грати у фінальній частині УСЛ. Отже, Бронзовими призерами стали хлопці з команди "Brazzers"(Южне), срібло дісталося команді "Волинська бандьоха" (Луцьк).

Золоті медалі юнацького турніру, як і минулого року, завоювала команда "Миши" з Ужгорода.Ось імена чемпіонів: Іванина Антон, Петечел Іван, Ножов Едвард, Плешаков Владислав.

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також