Ужгородські велолюбителі закрили сезон (ВІДЕО)

22
0

В Ужгороді велолюбителі закрили сезон і відсвяткували 5 річницю руху Nightride. До цього ж приурчили святкування 15-річчя організації "Дорога життя" та недавній День Ужгорода.

Серед присутніх провели лотерею, пригостили печивом та варенням,  а завершив програму виступ гурту "Земля королеви мод".

Останній у 2014-му році велозаїзд Ужгородського Nightride відбувся вчора,  10-го жовтня. Підготовка до заходу тривала більше місяця.  Збирались велосипедисти на площі Народній.  Що заїзд вечірній,  спорядження,  як ат ліхтарики та дзвіночки/клаксони - обов'язковий атрибут. Участь взяли від малого до великого, як зі стажем,  так і без. 

Перед стартом пригощали смачними тістечками, а також проводили дегустацію з пів дюжини видів варення, від чого заїзд і отримав свою назву. Опів на восьму вечора колони велосипедистів рушили на короткий заїзд, на площі Народній же продовжили приготування до святкової програми, присвяченої одразу трьом подіям.  В останньому заїзді участь взяли і посадовці,  і викладачі "УжНУ". Присутнім був Віктор Щадей, виконуючий обов'язки Ужгородського міського голови – активний  учасник велозаїздів протягом кількох останніх років. По закінченні заїзду між учасниками,  що попередньо придбали пам'ятні значки велосипедистів,  провели розіграш призів. Серед них були цінні, як от велоінвентав,  та сувенірні,  як от смачні пряники та солодощі. Після завершення програми гостям представили виступ групи Земля королеви мод та світлове шоу.

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також