Ужгородські єдиноцентристи провели ІІ-й етап конференції (ФОТО)

11
27

28 лютого 2015 року відбувся ІІ-й етап конференції Ужгородської міської організації Єдиного Центру, участь в якій взяли делегати від первинних осередків м.Ужгород, а також депутат Закарпатської облради Андрій Балога.

Присутні взяли участь в обговоренні суспільно-політичної ситуації в обласному центрі. Окреслили цілі та завдання, які стоять перед міським осередком партії.

Під час конференції було обрано делегатів від Ужгородської міської організації на партійну конференцію обласного рівня.

Також очільниця УМО Єдиного Центру Ярослава Гасинець повідомила, що процес перереєстрації членів міського партійного осередку наразі ще триває, проте буде завершений найближчим часом.

Прес-служба Ужгородської МО Єдиного Центру

Коментарі

1
123

а що за ГО??? представтесь, бо так напишіть комусь свій номер, виставіть тут в коментах якось воно цікаво

П
партієць

справа в тому, що ми хочемо не в ГО, а в ЕЦ

ДП
до партійця

Напишіть свій номер, ми обовязково звяжемося з вами. На відміну від ЄЦ у нас є місце в команді для активних людей(ми не представляємо жодну з партій це ГО), зараз будемо розпочинати активну роботу. Якщо цікавить пишіть.

С
студент

а ви коломбо зайдіть до нас на факультет і запитайте в студентів і викладачів що вони думають про неї і вам стане все ясно, пройдіться по коридорах, викладацьких, аудиторіях, в кінці кінців туалетах і порівняйте їх з фотографіями 2 річної давності. Вся картина на поверхні буде. І не треба тут слів, тут все без слів і нашого декана не дамо образити, бо вона в нас найкраща і найдобріша, до неї можна зайти будь-коли, все усміхнена і доброзичлива, а ви тут на неї гоните і зливаєте всілякі помиї, хоча зрозуміло, що від добра добра не чекають, але сподіваюсь і надіюсь, що під її керівництвом факультет і далі буде процвітати і ставати найпрестижнішим факультетом університету!

СЦ
стоп цензурі

нехай родич виставить все що знає сюди, ось і перевіримо, думаю ви просто тут фігню пишете ...

З
знаючий

ви шановний плутаєте щось, бо живе вона десь біля Ери і їздить на маршрутці, що не типово для наших деканів, а будинок є в Ніколайчука в Минаї і до речі не один. То ви щось перепутали.

К
коломбо

Шановнi захисники п.Гасинець, а чи знали Ви про трьох поверховий новозбудований будинок Вашого декана-викладача в с.Сторожниця, Ужгородського району? Перед новим роком тiльки вiкна поставили (знаю, бо родич встановлював-фiрма Нобiлекс, можна прiзвище замовлення по базi перевiрити!). Цiкаво чи записаний вiн в Декларацiю?? Мабуть - нi, та й оформлений на якогось родича там. Ось такi старання декана бiофаку за 1 рiк (а Ви кажете за 21 не зробили стiльки як Вона за рiк).?

В
викладач

Та це не випускник, а Ніколайчук тут заспокоїтись не може, убрали з крісла, а хочеться ж

5
555

крутая партия ведь народ просится, надо и самому попробовать, как найти эту п. Гасинец,вступлю в ряды, попробую помочь, ведь в принципе неплохие отзывы, кто активен надо дерзать

$
$$

Зачем рядовые граждане идут добровольно в партии не понимаю в надежде на что что сделают великими руководителями будете людьми которые бесплатно что-то делают для партии и за спасибо.

А
активіст

дійсно на Волошина, там де колись був магазин з продажу комп'ютерів

ЧД
член ДВК

Волошина вулиця, номер не пам'ятаю, телефон до речі не змінний в неї вже років зо десять, так що дзвоніть, вона ніколи ні від кого не ховалась, наскільки мені відомо

ДА
до активіста

Де знаходиться офіс?

СН
студент не біофаку

вона якраз і славиться тим, що ганяє нас по 30 раз, поки не вивчиш, то не здаш, брала б, то за першим би разом здавали, думаю, ті, хто пройшли в неї екологію, назавжди ці здачі і перездачі запам'ятають. Дуже справедлива, деколи аж занадто :)

С
студент

для чого неправду писати, у нас найкращий декан в університеті, вважаємо, що дуже повезло з ним, порадить, розрадить, направить і не потрібно тут нісенітницю писати, ми її дуже любимо і поважаємо. Не звертайте на все це увагу, це напевно ваші політичні опоненти тут актизівувались, але це говорить про те, що в правильному напрямі рухаєтесь!!!

ЧД
член ДВК

наскільки пам'ятаю напередодні виборів з нами зустрічався Чучка і саме він обіцяв компенсацію за недоспані ночі і якусь прямо там і виплачував, тому які претензії до них, чи не знаєте де його знайти і три роки шукаєте? І ще пригадую керівником штабу тоді був Чубірко Володимир, а не Ярослава чи Наталка.

Б
біолог

Якби це був випускник біологічного, то такого б не написав, бо ми всі дійсно знаємо Ярославу Степанівну як порядну людину, яка за рік зробила стільки для факультету як дехто за 21 рік не зробив.

ОД
оксана до члена ДВК

У 2012 році нас на роботу в ДВК запрошувала п.Гасинець із Наталкою зі штабу, обіцяли винагороду по завершенню виборів. Але на кінець-нас обманули, навіть не вибачились за недоспані ночі в ТВК.

ВУ
випускник УжНУ

Я дуже добре знаю нашого викладача, а тепер вже й декана - Гасинець Ярославу Степанівну. Це високоморальна та кваліфікована людина в якої багато здібностей та талантів. Найбільше заслуговує уваги вміння вимагати та отримувати хабарі з цілого курсу під час складання екзаменаційної сесії.

ЧД
член ДВК

у 2012 місцевих виборів не було, були парламентські, наскільки мені відомо Єдиний Центр підтримував Павла Чучку, тобто вам до останнього з приводу розрахунків за роботу в ДВК ...

ДП
до Погорєлова

не вводіть в оману, придивіться, Андрій Балога не голосував

О
оксана

Як добре,що п.Гасинець з'явилась на люди. Підскажіть де її можна знайти та де знаходиться штаб партії в Ужгороді. Ми 3 роки її шукали, а вона на телефон не відповідала. З 2012 року вона не розрахувалась з нами за роботу в ДВК. Нам казали, що за наші гроші вона придбала путівку з чоловіком на море.

А
активіст

а ви звертались до п.Гасинець??? Якщо ви партійці з 2009, то її телефон точно знаєте, думаю проблем не буде, якщо ви добре себе зарекомендували в партії.Крім того вона доступна в ФБ і знайти її дуже легко, взагалі не розумію як ви не можете її знайти, вона не фантом як Трикур і веде себе дуже відкрито і демократично, як до партійців, так і не тільки. Думаю з її приходом в Ужгородській міській організації Єдиного Центру закінчаться підкилимні ігри, як це було при попередньому керівництві. До речі офіс теж вже працює, так що підходьте.

С
стоп

Ренжин регіонал??? Не чув про це, а ось про Куцова регіонала чув!

П
Погорелов

А чому голосує Андрій Балога він що член Ужгородської організації я його там не бачив

ПД
партійці до обласної організації ЄЦ

А де можна пройти перереєстрацію? Керівник ужгородської міської організації п. Гасинець на це питання відповісти не може (чи можливо не хоче). Нас 10 чоловік, ми з 2009 рокув Єдиному Центрі. Зараз нас фактично викидують з команди, натомість Ярослава запрошує на конференцію колишніх регіоналів, які дуже швидко поміняли партійні квитки (наприклад Ренжин Петро). Прохання до вас бути послідовними, якщо хочете очищення партії то міняйте методи роботи.

А
АМ

Дуже велика подія , які великі діячі зібралися може рішать долар по 8 грн. Скороуже про чередарів будете писати.

Читайте також