Ужгородські залізничники проти приєднання до Львівського відділення (ВІДЕО)

6
0

Реорганізують чи ліквідують? Працівники “Ужгородської пасажирської вагонної залізниці” проти приєднання до Львівського відділення.

Офіційно процедуру називали реорганізацією, однак 620 людей, які працюють на підприємстві,  переконані: їх просто звільнять. Відтак,  підприємство мають намір відстоювати.

Збори трудового колективу працівники  “Ужгородської пасажирської вагонної залізниці” організували через імовірне приєднання до Львівського відділення. В такому разі на Закарпатті потяги лишень розвертатимуться: без техогляду і залишення на станції.  Наразі,  кажуть,  ситуація з документальними розпорядженнями – сумнівна,  однак підстави для побоювань таки є.  В чому причина розпочатого два місяці тому процесу,  а перша інформація зявилась саме тоді, – не знають.  За 2013 рік підприємство має хоч невеликий,  але таки чистий дохід – більше 3-х мільйонів гривень. Працівники наполягають: з багатьох показників при менших масштабах їхня структура  більш ефективна за львівську. 

А з огляду на розміщення,  Закарпаття має всі шанси бути прибутковим у плані перевезень. Сьогодні  на підприємстві працює 620 людей. Чи відбудеться реорганізація,  чи приєднання,  чи інший процес,  однак перш за все вони бояться залишитись без роботи. Багато людей працює все життя, багато – цілими сім’ями.Працівники кажуть, податки підуть до бюджету не Закарпаття.  Запевняюь боротьба іде саме за гроші. Рішенням трудовогоо колективу ухвалили постанову про залишення “Ужгородської пасажирської вагонної залізниці” як відокремленого підрозділу в межах Закарпатської області. Відтак,  якщо протягом 6 днів пропозиції і побажання трудового колективу не будуть враховані,  працівники розпочнуть страйк. 

М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також