Ужгородські журналісти разом з ДАІ виходили ловити "оленів"

6
3

Лише за 40 хвилин спільного рейду на площі Петефі та площі Дружби Народів в Ужгороді було виявлено 8 порушень ПДР.

Протягом спільного рейду з журналістами працівники ДАІ склали 8 протоколів за ст.122 ч.1 КУпАП (Порушення правил зупинки чи стоянки). Цікавим виявився той факт, що більшість водіїв-порушників – жінки. Панянки за кермом навіть не всі знали, що порушують Правила дорожнього руху, паркуючись на тротуарах чи на пішоходних переходах... Зате з інспекторами не сперечалися, спокійно надавали документи для складання протоколу.

Зазвичай інспектори ДАІ витрачають чимало часу, щоб скласти адміністративний протокол на порушника. Проте тепер, мабуть, через присутність журналістів, порушники не сперечалися… Хоча деякі порушники-чоловіки, на відміну від представниць чарівної статі, поводились емоційно, комусь телефонували, ховали обличчя від фото- та відеокамер. 

Площа Петефі в Ужгороді – це одне з найбільш проблемних місць у плані паркування машин. І навіть складені адмінпротоколи на порушників аж ніяк не служать для них уроком на майбутнє. От і тепер після патрулювання, наступного ж дня, інспектори ДАІ зафіксували на тому ж місці оштрафовані напередодні машини… А вже по обіді після вранішнього рейду вся площа була заставлена машинами, пише УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

 

Коментарі

Ж
ЖИТЕЛЬ

НЕ ДЕЛАЙТЕ С ЛЮДЕЙ БАРАНОВ ИДИТЕ ГОЛОВУ ПОЛЕЧИТЕ ВСЕ ВИДЯТ КАК МАШИНЫ СТОЯТ ВОЗЛЕ МИЛИЦИИ В ПАРУ МЕТРАХ В ЦЕНТРЕ ГДЕ ОСТАНОВКА ТАКСИ В 4 РЯДА И МИЛИЦИОНЕРЫ ТОЛЬКО ДАНЬ СНИМАЮТ И ПОРЯДОК НЕ НАВОДЯТ ИЛИ ПАРУ МЕТРОВ ПРОЙТИ ГДЕ ОСТАНОВКА МАРШРУТОК СТАВЯТ КТО КАК ХОЧЕТ СОЗДАВАЯ АВАРИЙНЫЕ СИТУАЦИИ И ВСЕ МИЛИЦИОНЕРЫ ВКЛЮЧАЯ С НАЧАЛЬНИКОМ ОСЛЕПЛИ? ПРОСТО ДОЛЮ ИМ ОТСТЁГИВАЮТ И ВСЁ! ЕСЛИ БЫ ХОТЕЛИ ТО ПОРЯДОК НАВЕЛИ ЗА ДЕНЬ! ПОСТАВТЕ РЕГУЛИРОВЩИКА И БУДЕТ ПОРЯДОК! РАНЬШЕ ТАК БЫЛО! ЛЮСТРИРОВАТЬ ВСЕХ МИЛИЦИОНЕРОВ ВКЛЮЧАЯ С НАЧАЛЬСТВОМ ПОЗОР!

?
???і?

Іду-іду, уже пішов......... лем прикапчу ти гранату под кузов

ТБ
Типовий бик

Шо?! Недобре'м став? А ти ко такий, жеби мені вказувати, ти! смолоше єден! такий ись правильний? йди ся ділом займи, може даколи заробиш на таку машину!

Читайте також