Ужгородському журналісту невідомий хотів спалити двері

11
2

Ранкової пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення від 28-річного місцевого мешканця про те, що невідома особа вночі запалила сміття біля вхідних дверей до його квартири, що могло призвести до їх пошкодження.

Заявник також повідомив міліціонерам, що він є адміністратором одного з Інтернет-сайтів Закарпаття, однак не є членом Національної спілки журналістів України.

На місце події біло направлено слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції, яка детально оглянула місце події та опитала заявника. Чоловік розповів, що не знає, хто це зробив, однак цей випадок зі своєю діяльністю він не пов’язує.

Дане звернення зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції. Наразі працівниками міськвідділу по даному факту проводиться перевірка, повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

Коментарі

БГ
баба Галя

А ще можна було написати: 1. Останій тиждень з роботи до дому його супроводувала машина чи то з міліції чи то СБУ 2. А в підїзді його чекали двоє з металевими трубами і його спасли піонери які забрали у невідомих труби на металолом 3. у нього пропали таємні матеріали які він ховав у баночках з під пива на площадці за мусоропрводом І взагалі так він журналіст чи адміністратор Чи у нього такі ж корочки як у Диби

БГ
баба Галя

А може потрібно своєчасно сміттяз під дверей виносити і не курити на сходах

Читайте також