Ужгородську РДА очолив племінник-кнопкодав губернатора Ледиди (ВІДЕО)

21
7

Відповідне розпорядження президента Віктора Януковича під номером 78/2013-рп оприлюднено сьогодні на офіційному сайті глави держави.

Віктор Ледіда є депутатом обласної ради від Партії регіонів, очолює молодіжне крило цієї політсили в області, а також працював до останнього часу першим заступником голови Ужгородської РДА.

Крім того, Віктор Ледіда є племінником голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди та вирізняється неабиякою прудкістю під час голосування на сесіях облради. Можете переконатися у цьому на відео:

Коментарі

G
Genius

Круто :-)

Ч
Читач

Лишіть хлопця в спокої. Я просто в шоці від окремих коментів (не тільки тут, але й на інших антирегіоналівських сайтах). Таке враження, що заздрість у нас таки основний інстинкт. Нехай працює. Думаю, користь буде. Принаймні, як і сказав попередній коментатор, шанс йому дати можна.

О
Олег

Дайте людині шанс. Навіщо одразу клеймити тільки через партійну приналежність? Хлопець молодий. А раптом і справді щось та й зробить. Думаю, якщо порівняти ледидиного племінника із балоговим сином, якого той пхає в облраду, то племінник все-таки трохи більше із себе представляє...

ЙД
йовжі Діджей

Думаву шо ще одного Педіка Голубого із Голубоі партіі Анналів поставили володарювати над Ужгородщиною нічого коли буде в ,СІЗО сидіти то плакати буде як курва задня за 100 баксув

Т
Тамара

У нас один Балога чого вартує, племінник губернатора порівняно з "РОДИННОЮ ЗГРАЄЮ" Балог всього-навсього квіточки!

Р.
русини ..

наперсточники е наперсточники .... русини дивіться што роблять сись баласт

М
маша

Це інтелектуальний рівень регіональних кадрів:)

Читайте також