Ужгородських диск-жокеї розпочали турне Україною в рамках проекту "House mafia"

12
0

Молодіжний електронний проект "House mafia" розпочав своє турне по країні зі свого рідного міста - Ужгорода, обласного центру Закарпаття.

Двоє ужгородських промоутерів і ді-джєєв Тарас Бобяк (Dj Loud) і Роланд Цебер (Dj Ceber) створили проект «House Mafia». Хлопці професійно займаються ді-джєїнгом, встигаючи вчитися в університеті і займатися організацією вечірок в Ужгороді. Крім того, вони є резидентами провідних нічних клубів міста (B”fly, Eila dance club). Розвиваючи свою творчість окремо кожен з них працює в своєму улюбленому музичному напрямі( для першого це Dutch House, а Роланд фанат Techhouse).

Розробляючи проект, хлопці зверталися до досвіду відомого лейбла Swedish House Mafia (учасники якого є гуру хаус-музики) намагаючись створити якісно новий продукт. Проект – це не протеже шведської організації.

House Mafia – це серії альтернативних вечірок на території України, що створюють принципово нове бачення нічної індустрії розваг, спираються на створення ефектного шоу, стилізованих party, в яких будуть задіяні всі гості. Тут ви почуєте і абсолютно новий саунд, і несподівану суміш стилів.

Бажання поєднати прекрасне (музику) з соціальним ( тематика вечірок) дозволяє учасникам проекту працювати так, щоб в клубі було комфортно представникам різних вікових груп.

Перша вечірка під егідою «House Mafia» відбулася в Івано-Франківську ( нічний клуб « Relax»).

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також