Ужгородських міліціонерів "накрила" "Хвиля" (ФОТО)

8
0

Щоквартально співробітники ужгородської міліції проводять практичні тренування, які відбуваються за планами «Хвиля» і «Фортеця» відповідно до вимог наказів МВС України та начальника Ужгородського МУ ГУМВС.

Тож днями співробітники міського підрозділу обласного центру мали змогу показати та вдосконалити свої навики щодо захисту громадського порядку. У тренуваннях взяли участь не лише правоохоронці Ужгородського МУ ГУМВС, а й бійці спецпідрозділу «Беркут», співробітники ВДАІ та АТІ з обслуговування м.Ужгорода. Метою таких навчань є підвищення рівня бойової готовності особового складу ОВС до дій у надзвичайних ситуаціях, вдосконалення сил і засобів служб та підрозділів міліції, стану їх екіпірування.

Останні тренування правоохоронців відбувалися за двома етапами. На першому – підготовчому – працівники Ужгородського МУ ГУМВС ознайомилися з основними нормативними документами, провели стройовий огляд, перевірили екіпірування та повноту забезпечення особового складу засобами індивідуального захисту та активної оборони, засобами зв’язку, транспорту. А на другому – практичному -- бійці «Беркута» та правоохоронці патрульної служби демонстрували свої практичні навики у різних ситуаціях, зокрема в екстремальних умовах під час масових порушень громадського порядку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також