Ужгородських міліціонерів викличуть на суд

13
0

22 жовтня 2013 року в Ужгородському міськрайонному суді відбулося чергове слухання справи проти активіста міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Томаша Томаш, якого звинувачують у злісній непокорі міліції 5 жовтня 2013 року в Ужгороді на площі Народній.

Суддя Констанція Бенца зачитала протокол, складений працівником Ужгородського УМВС України, та рапорти двох працівників міліції, заслухала пояснення обвинуваченого Т.Томаша та оголосила перерву у справі націоналіста до 24 жовтня на 16.00. Вона взяла до уваги аргументи активіста, в яких він спростував обвинувачення, і прийняла рішення викликати на допит міліціянтів, які складали рапорти на активіста, для перевірки доводів.

«Сьогодні ми, фактично, стали свідками першого об’єктивного судового засідання у справі площі Народної. Суддя  Констанція Бенца – перша суддя із шести суддів, які розглядають справи активістів, вирішила дійсно розібратись у ситуації і,сподіваємося, прийме справедливе рішення», – так прокоментував засідання суду очільник Ужгородської «Свободи» Томаш Лелекач.

Нагадаємо, що 11 жовтня та 15 жовтня  2013 року в Ужгородському міськрайонному суді уже відбулися слухання справи проти ужгородських міських активістів Сергія Білея та Томаша Лелекача, яких суд постановив визнати винними, згідно зі ст. 185 Адміністративного кодексу України, та присудив їм стягнення в розмірі 138 грн. Свободівці оскаржують рішення в апеляційному суді, повідомляє Закарпатська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також