Ужгородських вірменів розстріляли месники

7
0

Голова ГУ МВС у Закарпатській області Віктор Русин озвучив основну версію мотиву розстрілу на Закарпатті двох вірмен

 

«На сьогоднішній день продовжується робота по розкриттю кривавого злочину, що стався біля закладу…., де розстріляли власника цього ресторану, громадянина Вірменії та його працівника, кухаря (громадянина України вірменської національності)», - про це сьогодні заявив керівник ГУ МВС у Закарпатській області Віктор Русин
 
«Я вам не назву точно мотив, але можу розповісти про основну версію яку ми зараз відпрацьовуємо – це помста за раніше скоєні злочини громадянином Вірменії. У 2010 році він був нами затриманий і екстрадували по інформації Інтерполу, що його розшукують правоохоронці Чеської республіки. Там в 1 інстанції суд дав йому 13,5 років. Потім Празький апеляційний суд його виправдав, після чого чоловік і повернувся на територію України. Осів він в місті Ужгород. Ще у 2004 році покійний був депортований на 10 років з Чехії рішенням суду за розбійний напад, який він тоді скоїв. Але в 2008 році він вже був задіяний в тій країні у розстрілі людей. Тож основна із версій – його діяльність в Чеській республіці, адже на території області він з березня. Конфліктних ситуацій в нього тут не було», - зазначив головний міліціонер області.
 
За словами Русина, зараз проводиться робота з Управлянням по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України, з Чеськими колегами, а також і з іншими областями України, тому що сліди ведуть в різні боки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також