Ужгородським патрульним ледве вдалося вгамувати п'яну лікарку-гінеколога (ВІДЕО)

16
31

Інцидент трапився у ніч на суботу, 3 вересня, в Ужгороді.

Вчора, о 2-й ночі екіпаж ужгородських патрульних отримав виклик про конфліктну ситуацію на вулиці Капушанській, неподалік одного з місцевих закладів відпочинку. Під'їжджаючи до місця виклику посеред вулиці на проїзній частині полісмени помітили жінку з явними ознаками нетверезого стану,- поліцейським вона представилася акушером-гінекогом пологового відділення місцевої лікарні.

Патрульні одразу повідомили, що ходити проїзною частиною є небезпечно та попросили жінку пройти до тротуару, на що у відповідь отримали шквал нецензурної лексики. На неодноразові прохання заспокоїтися та піти з проїзної частини жінка не реагувала та почала чіплятись за форменний одяг і погрожувати патрульним звільненням, зважауючи на свої великі зв'язки.

Хвилиною пізніше з'явився знайомий жінки, який також почав чіплятися за форменний одяг патрульних, а згодом хотів вдарити поліцейських, тож їм довелося доставити обох до відділку поліції для складання відповідних адмінматеріалів, інформують патрульні міста.

Коментарі

K
Kilometr

Хтось знає точно чи це лікарка?? Штось дуже похожа на мою тьощу!))))

М
Маша

Ця жінка взагалі не є лікарем. Колись працювала у цьому медичному закладі медсестрою. Незбувшась мрія...

М
Мукачівець

Все таки правий був старина Дарвін.

П
Павло

Як звідки? Купила за абортні гроші! Не знаєш чим гінекологи ся займають?

М
Міра

годинник у неї за 1000$.цікаво за чиї гроші куплений.овца тупа.

1
1234

Де можна більше деталей про справи дізнаватись????

М
Мукачівець

То всьо виноватий клімакс.

П
Петя

Хто знає імя зірки?

П
Просто

Стапе аххахахаха

N
Nata

Bydljacha kultura jak kazhut "na lizo". Koshmar! I to she robyt likarem. Molodzi polizejski. Pered zakonom vsi majut buty rivni.

Р
Руснак

До *****, зайдо заперевальна, марш до своїх барану!

ДЛ
До Ласло

1000%!!!

2 Ласло

Не тільки вона, а ще й та інша прошмандовка і той херой який кинувся на захист, і та кучка імбецилів які там теж намагалися "порішати" теж би валялая на асфальті в корчах від електрошоку. Дуже до них терпимо ставляться поліцейські. В штатах за те що просто торкнувся офіцера при виконанні можна кулю вхопити без попереджень.

БГ
Біл Гейтс

Чи є в полісменів софт куплений шоб кубики на відіо класти?))))

Г
Густав

Нова поліція =старе ДАІ. Зупиняють без причини, прикриваючись місячником безпеки руху, або тим що таке авто знаходиться в рошуку за кордоном.

Л
Ласло

Хлопцям треба надати належне за професійну витримку. В Штатах та прошмандовка давно би лежала мордою в асфальті і закута браслетами.

1
1

Згоден із Холмсом, ти ко такий, та ти знаєш, ко я (вадь ко муй няньо, кум, сват) і т.д.

Р
Руснак

Марги, Холмсы,всякі***** закрыйте свої пыски-ямы з пуд мустювки, уд Закарпаття. Гаткуйте зайды бо пуйдете на запчасті!

Л
Лані

МАРГА , та ще й на блатній педалі.

1
12

Ну а що Балажка буха лікарка, за кермом вбила декілько людей. Суд тягнуть вже рік, воно працюе як і працювала, бо мамка купила всіх, та наші депутати нич зробити не змогли! Ганьба такім лікарям!

ДН
до неймара

а ти більше цікався законами та правилами про нову поліцію то і будеш знати як поводитися, сині мигалки включені для того щоб попереджувати аварійність на дорозі, ніяких інших обмежень не існує..вони не чіпляються просто так, сам мав дві зустрічі одну через фару іншу через поворотник і обмежилися усним попередженям при адекватонму спілкуванні..правильно правда каже - не нарушаєш - їздиш спокійно

В
валерій

Наверно грамотнейша і гламурна Чічка.. Завидна Закарпатська дівка або К.... "Поламавісьми годинку за тисячу євро" Добре що дорожизні зубки не вибила в такому безпомічному стані... будь попроще.. не блатуй )))

П
Правда

Культурно, акуратно, по-молодьожному. Поліції респект, ненарушаєш - нико тобі нич не каже .

Н
Неймар

Нова поліція тільки з тим і займаєтся, щоб до когось причепитися чи є повод чи ні...Їздять цілими днями тими синіми мигалками...чи прпускати їх чи ні чи що? де ви за кордоном бачили щоб поліція їздила з постійно включеними синіми мигалками?

Х
Холмс

Якщо відверто, це є звичайна поведінка більшості середньостатистичних мешканців Закарпаття, після відпочинку з спиртним.

5
555

да никому боло ментам смоли начистити.якщо попавбися якиись здоровило то пусралибися як усе.

О
олег

ХТО ТАКій бидлоті якце воно яке працює у гінекології дипломи продає це ганьба для всієї нації такі люди немають морального права бути лікарями .

Х
Хаха

Вот вам культура лікарів.....

Я
Я

Хто знає, що за зірка?

1
132

Молодці хоть покрутили Не як лушпаки в Миколаєві

R
rem

Я би їй на місці поліції головою обземлю ніс розломив.

Читайте також