Ужгородським вбивцям студентів з Індії "світить" довічне ув'язнення (ФОТО, ВІДЕО)

11
7

Як вже повідомлялося, сьогодні над ранок неподалік Україно-Словацького кордону правоохоронці спільно з прикордонниками Чопського прикордонного загону затримали трьох осіб, які підозрюються у жорстокому вбивстві студентів в Ужгороді.

Сьогодні близько 4-ї години ранку до ужгородських поліцейських надійшло повідомлення про те, що у власному будинку по вул.Щедріна виявлено мертвими двох юнаків, громадян Індії. Третій був  важкопоранений.

Поліцейські одразу ж взялися розслідувати цей злочин. Як стало відомо правоохоронцям, будинок винаймали  троє студентів-третьокурсників, громадян Індії, які і постраждали від рук невідомих. Імовірно, причиною інциденту стало нічне  застілля друзів, оскільки у приміщенні, де проживали іноземці, поліцейські виявили пляшки з алкогольними напоями.

Правоохоронці доклали всіх зусиль, щоб ідентифікувати та затримати зловмисників, що нанесли ножові поранення та тілесні ушкодження, від яких двоє громадян Індії померли на місці, а третього у вкрай важкому стані госпіталізували до реанімаційного відділення Ужгородської міської клінічної лікарні.

За фактом поліцією відкрите кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів). Підозрювані вкрали особисті речі померлих (планшети, ноутбук). Санкція згаданої статті передбачає до довічного позбавлення волі, пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Коментарі

Р
Реальность

вы дегенераты, коментаторы? индусов 1,5 млрд уже.

В
Віктор

Підозрюють, що ця подружня пара навмисно організувала застілля з метою вбивства та викрадення паспортів... для того шоб продати їх на кордоні нелегалам.. в місті де провозять цих нелегалів. Тому митники їх там і зустріли!

Ч
Чудовище

А вона що???Читає?Позор!!!!!

5
55

сернівка,от слова срати...слідчі ділом заняті,а нова піліція селфиться й їнтерв"ю роздає..

Ч
Читач

Довічне? Ви хворі? Чого я маю оплачувати утримання і харчування цих нелюдів? Порубайте їх на мясо і собак бездомних покорміть!

М
Мартин

Дійсно, якісь відморозки. Паскудь!

А
Адекватний

Уй*бки, закінчені!!!

Читайте також