Ужгородський депутат, якого оголосили в розшук, каже, що його "замовили"

14
9

Іван Волошин, якого оголосили у розшук дав свій аналіз ситуації що відбувається.

Як вчора повідомляло Mukachevo.net депутата ужгородської міськради Волошина оголосили у розшук.

Вже ввечері, Іван Волошин прокоментував, що усе те, що відбувається – це замовлення. Проти нього працюють з метою рейдерського захвату його часток у ТРЦ «Корона» та ТРЦ «Україна». Фігурантів у цій справі Іван Волошин також називає. Його експартнер по бізнесу Роберт Бровді працює над рейдерським захватом.

А от історію з оголошенням у розшук пов’язує пан Волошин із депутатом Верховної Ради Сергієм Трегубенком, який «допомагає» генпрокурору Юрію Луценку орієнтуватися по цій сфабрикованій справі. Мета за словами Волошина у них проста: змусити його під тиском відмовитися від своєї частки бізнесу.


Коментарі

М
Мукачівець

Люди які ви жахливі, чесно це з вас заздрість виходить, не маєте ніякого майна та незнаєте і навіть не уявляєте, що може таке трапитись з кожним, а обсуждати ви умієте ганьба! Волошин Іван дуже інтелігентна та культурна людина, яка своїми силами робить місто кращим, і завдяки йому в місті є куда піти і гостям міста є що показати! А ви просто заздрете, мені дійсно шкода, що є такі люди які при владі і все їм мало, вже до порядних бізнесменів лізуть!

ДП
До правдоруба

Опечатка ,( Сбудется)! I так, яка рiзниця мiж корумпованими силовими структурами ментами та СБУ. Скажеш менi в очi, сьогоднi бiля Ратушi в 12:00 !

ДП
До правдоруба

Скажи менi в очi , яка рiзниця мiж корумпованими ментами та службою бандитiв украiни ( СБУДЕТСЯ) . Це Що до призначення дурана сятого ! Чекаю тебе бiля ратушi 12:00 , сьогоднi !

Н
небожатко

сарачатко, які безсовісні партнери такоє роблять із порядочним чилянником Як мож заборонити стріляти по людьом на театралці? То заказ 100%. Стріляв у 2016-му, а давити начили 6 місяців тому. Сначала дали возможность звалити, а типирь копоні чешуть де го гледати. Се племя пітікантропів а не правова держава. Началося ся із абсурда (случайно згорівша україна і прихватизація корони) і каждий крок з обох сторон ще абсурдніший абсурд. Стрілянинов і подпалами уже никого не удивиш.

П
Правдоруб

Ну що Іване??? Прийшов час збирати каміння??? Який там "віджати" твій бізнес??? Ага!!! Ще оголоси що тебе "ПОЛІТИЧНО" переслідують!!! Ти думав, що змився в Штати із всім своїм кублом і не будеш відповідати перед законом??? ВСІ ужгородці знають про твої "подвиги", а саме НЕЗАКОННЕ привласнення земельних ділянок, нерухомості через фальсифікацію документів під час роботи в органах самоуправління м. Ужгороду, про твої махінації з кредитами. Тебе вже ДАВНО на зоні чекають.

Н
Наталія

Не вірю жодному слову Волошина. Він все життя всіх намахував, обкрадав і відкрито брехав. Напевне найшла коса на камінь. Кесарю - кесарєве

ЄР
Євген Рахімов

Бреше. Як криса загнана в кут. Вже меле хоть шо ))))

П
Порошенко

тебе замовили??? те що ти людей на вулиці повиганяв ти давно маєш сидіти!!!! а бровді тебе за те що ти його кинув щтурмує правильно і робить!!!!

Ж
Женя

Обычно я не комментирую Ваши новости в принципе. Но здесь не могу удержаться... Уважение Вам и спасибо за то что освещаете две стороны. И тех и этих. Вот это журналистика, так и должно быть. Спасибо.

Читайте також