Ужгородський готель "Прага" захопив злочинець з пістолетом (ФОТО)

24
3

В чергову частину міліції надійшло тривожне повідомлення про напад на важливий об’єкт в Ужгороді.

 

Як з’ясувалося, близько 10-ї години у відомий готельно-ресторанний комплекс «Прага», що на вул. Верховинській в обласному центрі,  увірвався невідомий зловмисник. Приставивши до грудей адміністраторки закладу пістолет, нападник став вимагати гроші та коштовності. На щастя, жінка встигла непомітно натиснути на тривожну кнопку виклику міліції...
 
Першим на місце пригоди прибув наряд Державної служби охорони зі службовою собакою. Тут же прибув і наряд патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції. Правоохоронці наказали злочинцеві кинути на підлогу зброю й стати обличчям до стінки, що він і змушений був зробити. За мить на його зап’ястях опинилися наручники, а самого його в міліцейській машині доправили в міське управління міліції.
 
На щастя, тривога виявилася учбовою. В такий спосіб на базі готельно-ресторанного комплексу «Прага» проходили навчання правоохоронців зі знешкодження уявних терористів. Відбулися вони в рамках підготовки закарпатської міліції до Євро-2012, оскільки Прага  входить до трійки об’єктів, які прийматимуть учасників та гостей Чемпіонату Європи з футболу. Навчання засвідчили непогану боєздатність, професіоналізм  та оперативність як Державної служби охорони, так і інших підрозділів УМВС України в Закарпатській області.
 
В рамках цих же навчань підтвердили свою готовність до чемпіонату і  співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Вони перевірили номери готелю на предмет виявлення вибухових пристроїв, аби забезпечити безпеку громадянам, поселеним у «Прагу».  Розпочали з люкс-номера, де поселятимуть віп-персон. Тут експерти ретельно перевірили всю обстановку—від вітальні до вбиральні, де теж може бути схована вибухівка. За допомогою спеціальних дзеркал міліціонери перевірили нижні частини столів, ліжок, крісел. Після перевірки віп-номер було опечатано.  
 
До речі, це вже не перші подібні навчання у краї. На початку вересня співробітники медичної служби закарпатської міліції тренувалися надавати у польових умовах медичну допомогу уявним потерпілим внаслідок хуліганських дій футбольних фанатів. А наприкінці цього ж місяця  уже на контрольно-пропускному пункті «Тиса» на українсько-угорському кордоні в м.Чоп міліція спільно з Державною екологічною інспекцією області проводила навчання з вилучення на кордоні небезпечних радіоактивних матеріалів і забезпечення громадського порядку на прилеглій до нього території. А ще раніше на Закарпатті проходили оперативно-тактичні навчання з протидії футбольним фанатам під умовною назвою «Хвиля».
 
Підготовка до проведення Євро-2012 в Україні є одним із найважливіших завдань й міліції на наступний рік, адже практично всі питання охорони громадського порядку та забезпечення безпеки як вітчизняних, так і закордонних уболівальників під час футбольних баталій покладено на працівників органів внутрішніх справ. Зокрема, на Закарпатті визначено 3 об’єкти, які прийматимуть учасників та гостей Чемпіонату Європи з футболу. Це, окрім «Праги», стадіон «Авангард», готельний комплекс «Олімп» в Ужгороді. До того ж, 280 правоохоронців Закарпаття під час Євро-2012 будуть відряджені до Львова для підтримання порядку та забезпечення безпеки як уболівальників, так і жителів міста. 

Коментарі

З
зевс

Ісе менти понтувуться ош які сильні, засранці на чолі з баксівчаником.

Г
Горобець

Зийнич Сергій +100500 красавчик!!!!

ЗС
Зийнич Сергій

"Правоохоронці наказали злочинцеві кинути на підлогу зброю й стати обличчям до стінки, що він і змушений був зробити." Такого слухняного терориста і секретарка могла знешкодити))

Читайте також