Ужгородський міськрайонний суд отримав 40 народних засідателів

12
2

Рішенням чергової сесії Ужгородської міської ради від 24 жовтня було визначено імена цих людей.

Розглянувши подання Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області міська рада вирішила затвердити список народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області у кількості 40 кандидатів.

Нагадаємо, народним засідателем є громадянин України, який у випадках, визначених процесуальним законом, вирішує справи у складі суду разом із суддею, забезпечуючи згідно з Конституцією України безпосередню участь народу у здійсненні правосуддя.

Серед 40 ужгородських засідателів можна знайти різних людей: директорів, вчителів, інженерів, бібліотекарів, лікарів тощо.

Повний список цих людей читайте тут

Коментарі

Л
левко

Увага(корегований текст). "За поданням суду Ужгородська міська рада затвердила список народних засідателів." Серед них 27 педагогів медпрацівників, бібліотекарів...(працівників бюжетників), які будуть голосувати так як скажуть директори,головні лікарі і зав міськвно. А тому хороша ідея про вплив народу на прийняття законних рішень судами дискредитована з самого початку. Адже список цих народних засідателів не вибирався народом, а формувався судом. А тому не робіть з хлопа дурня. І в такому випадку не треба називати засідателів народними !!! Краще назвати просто,- судові засідателі !!!

Л
левко

За поданням суду Ужгородська міська рада затвердила список народних засідателів.Серед них 27 педагогів і медпрацівників, які будуть голосувати так як скажуть головний лікар і зав міськвно. А тому хороша ідея про вплив народу на прийняття законних рішень судами дискредитована з самого початку. Адже список цих народних засідателів не вибирався народом, а формувався судом. А тому не робіть з хлопа дурня. І в такому випадку не треба називати засідателів народними !!!

Читайте також