Ужгородський Миколайчик затіває новий благодійний прийом (ФОТО)

13
0

В Ужгородському прес-клубі відбулася підготовча прес-конференція із святковим віртуальним персонажем Миколайчиком. Миколайчик, або ж помічник Святого Миколая відомий ужгородцям як бронзова фігурка на перилах площі Театральної. А також - як головний організатор та персонаж минулорічного благодійного прийому. На прийомі-аукціоні продавалися святкові лоти, а виручені кошти було спрямовані на створення безпечних пішохідних переходів поблизу навчальних закладів в Ужгороді.

Цьогоріч віртуальний персонаж казкового зимового свята, заручившись підтримкою своїх помічників, які наразі воліють тримати свої імена у таємниці, затіває новий прийом. Відбудеться він 20 грудня о 20:12 у клубі «Панорама».

Лоти, виставлені цього разу на аукціон не менш цікаві, ніж минулого року. Це і подорож до Лапландії, і один день у кріслі ужгородського мера, і персональна лавиця в ужгородському альпінарії, й «іменна башточка».

Головним же лотом є персональна зірка. Переможця, який викладе за цей лот найбільшу суму очікує сертифікат про те, що його іменем названо небесне тіло.
Метою ж цьогорічного благодійного аукціону є збирання коштів на зведення сучасного дитячого майданчика в Ужгороді, місце для якого наразі підбирається.

Вхідний квиток на прийом коштує 250 гривень, до нього додається святкова лампочка, розмальована майстрами у майстерні студії свят «Родзинка». Вартість квитка також буде перераховано на благодійний рахунок для майданчика.

Минулоріч найдорожчий лот аукціону – вечерю зі співачкою Йолкою купив підприємець Роберт Горват, заплативши за нього 10 000 гривень.

Нагадаємо, бронзову скульптурку Миколайчика, виготовлену скульптором Михайлом Колодком було встановлено в Ужгороді у 2010 році. Вона стала першою у галереї міні-скульптур на перилах набережних Ужа.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також