Ужгородський національний університет проведе тендер на закупівлю меблів

18
0

Ужгородський національний університет оголосив тендер на закупівлю 48 найменувань меблі та стелажів для потреб наукової бібліотеки УжНУ. Довідкова інформація про участь у торгах надається за телефоном: (03122) 3-51-71. Тендерне забезпечення не вимагається.

Тендерні пропозиції для участі у торгах приймаються до 11:00 1 березня 2010 року за адресою: м. Ужгород, вул. Замкові Сходи, 4, каб.3. Тендерний комітет розпочне роботу за адресою замовника о 14:00 1 березня 2010 року.

Ужгородський національний університет було засновано у жовтні 1945 року спільною Постановою Раднаркому УРСР та ЦК КП(б)У. У 2000 році Указом Президента України ВУЗові надано четвертий рівень акредитації та присвоєно статус національного.

Сьогодні УжНУ найбільш вагомим ВУЗом у Закарпатті. Загальна площа приміщень, що займає університет, становить більше 103 тис. м2. Штат університету налічує 100 докторів та біля 400 кандидатів наук. При ужгородському національному університеті працює найбільша наукова бібліотека в регіоні. Тут зберігається понад 1,5 млн. книг, серед яких багато унікальних видань та особливо цінних фоліантів.

Нові стелажі дозволять поліпшити умови зберігання книг в бібліотеці УжНУ, полегшать їх каталогізацію та забезпечать зручність бібліотекарів і читачів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також