Ужгородський "олень" залишив своє авто по середині дороги (ФОТО)

16
4

Кореспондент Мукачево.net зафіксував на фото чергового оленя, який перегородив виїзд із вулиці Фединця в Ужгороді залишивши машину по середині дороги.

На фото можна побачити, що порушник на авто з номерами "АО 3640 ВС" ще й повісив прапорці під лобовим склом ніби він підтримує армію.

 

Коментарі

N
Noname

Начнём с того, что это НАСТОЯЩИЙ волонтёр и патриот. Второе- в него чуть машина вашего корреспондента не врезалась, что же вы об этом молчите? Третье- "солдафон" он для тех, кто в армии вёл себя как петух- остальные же были нормальными мужиками и некотрые с ним до сегодня поддерживают связь. П.с.почему я не удивлён, что заметили только мужика на ланосе, в то время как мэрсы тас постоянно спокойно стоят?

NN
No name

То бувший солдафон по кличці колесо. Там крім гонора і бикування нічого нема.

Д"
До "до автора"

Да там всюди ставлять машини, проїхати спокійно можна, навіть маршрутки проїжджають. А цей олень (на фото) тупо паставив свою машину... порушують с парковкою там всі, але так як цей Олень таких майже нема.

ДА
До автора!!!

Знову у центрі подій тільки один учасник, а ті авто, що припарковані на задньому плані чому попали в обєктив фотографа? Чи порушують тільки ті, що їздять на ланосах і вазах?

Читайте також