Ужгородський підприємець заборгував працівникам 14 тисяч

9
0

23 червня троє ужгородців повідомили співробітників міліції, що їхній роботодавець не виплачував їм зарплатню. Про це Rionews повідомила начальник міського відділення Ужгородського МУ ГУ МВС України у Закарпатській області, підполковник міліції Катерина Кийович.

За словами Кийович, вчора до міліції звернулася ужгородка 1970 року народження. Жінка повідомила, що працювала продавцем, а її роботодавець з вересня 2009 року по лютий 2010 року не виплатив їй зарплатню, а це 3750 грн.

З аналогічною заявою на того ж приватного підприємця до міліції звернулася ужгородка 1967 року народження. Їй роботодавець за вищевказаний відрізок часу період боргує 3750 грн.

"Того ж дня до нас звернувся чоловік 1979 року народження, який працював у цього ж підприємця робітником комплексного обслуговування будівель. З грудня 2009 року по березень 2010 року роботодавець не виплатив працівникові 9 тисяч гривень", — інформує Кийович.

Загальна сума боргу роботодавця складає близько 14 тисяч гривень.

Слідство провадять працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського МУ.

"Якщо вина підприємця підтвердиться, то йому може світити умовне покарання з позбавленням права займати керівні посади протягом певного періоду", — зазначає Кийович.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також